Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Love the Samba

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Love The Samba: 17 000 voetbalfans bouwen Braziliaans feestje

Morgenavond is het zover: de eerste WK-wedstrijd van de Rode Duivels in twaalf jaar! Muziekzender Q-music koppelt aan die heugelijke gebeurtenis een uitzinnig feest waarop 17 000 voetbalfans zijn uitgenodigd. Uitvalsbasis voor al dat leuks is de Ghelamco Arena. Die kan echter niet zoveel verkeer aan. De Lijn biedt de oplossing.

Verder lezen

De Lijn biedt de oplossing

Met de auto op pad? Carpool naar Flanders Expo

Met de wagen komen wordt dankzij De Lijn geen frustrerende optie. Tenminste, als je carpoolt naar de parking Flanders Expo (parkeren kost 5 euro) en van daaruit gratis verder reist met de bus.

 

Vanaf 15.15 uur vertrekken er op dinsdag 17 juni en zondag 22 juni elke twee minuten gratis pendelbussen van Flanders Expo richting Ghelamco Arena. Zo’n rit duurt amper tien minuutjes. De eerste Rode Duivelsfans zullen dus op tijd zijn om de deuren van de Ghelamco Arena te zien opengaan om 15.30 uur. De laatste bus richting feestgedruis vertrekt om 17.45 uur, de match zelf start om 18 uur.

 

Eindigt die in een overwinning voor onze Rode Duivels, dan zal het feest pas echt helemaal losbarsten in de voetbaltempel. Geen enkele fan hoeft daarbij angstvallig de tijd in de gaten te houden: De Lijn neemt ruim de tijd om iedereen terug te brengen naar de geparkeerde wagens aan Flanders Expo. Van 20 uur tot 24 uur vertrekt er om de twee minuten een pendelbus aan de Ghelamco Arena.

 

Verder lezen

 

Nog even dit:
In de groepsfase werken de Rode Duivels drie wedstrijden af en er zijn evenveel ‘Love The Samba’-events. Telkens verwacht De Lijn zo’n 8 000 feestneuzen van en naar de Ghelamco Arena te vervoeren. Goed voor
24 000 passagiers in het totaal, een pittige krachtinspanning!

Love the Samba

Op eigen kracht

Wie dichtbij de Ghelamco Arena woont (of verder weg woont en heel sportief is), komt het best te voet of met de fiets. Een mooie manier om aan de verwachte verkeersdrukte te ontsnappen.

 

Opgelet voor wie met de trein naar Gent Sint-Pieters reist, van daar tram 4 richting Zwijnaarde neemt en van de eindhalte Gestichtstraat naar de Ghelamco Arena stapt: de laatste tram terug naar het Sint-Pietersstation vertrekt om 23.25 uur.

Verder lezen

De Lijn
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.