Facebook icon Twitter icon Forward icon

Oktober 2013

ISS og Instituttet for Fremtidsforskning offentliggør hvidbog om fremtidens arbejdsplads

Ny hvidbog - et samarbejde mellem CIFS og ISS

“The accelerating pace of change is driving a wedge between managements’ vision of the workplace and the reality experienced by workers. Most workplaces are not designed to efficiently or effectively evolve as the dynamics of business change. Facility management professionals will have a key role to play in ensuring that workplaces are continuously aligned with core organizations’ changing needs”

- Jeffrey Scott Saunders, fremtidsforsker og Senior Executive Advisor på Instituttet for Fremtidsforskning - og del af teamet bag udgivelsen.

ISS 2020 Vision "New Ways of Working - the workplace of the future" analyserer de grænser, der definerer traditionelle og fremtidige arbejdspladser og organisationer. Medarbejdere arbejder i stigende grad fra både kontoret, hjemmet og helt tredje typer af arbejdspladser. Der arbejdes fra ene-kontorer og åbne kontorer samt fra hotdesks og touchdown points. Derudover er mobile enheder ved at overhale pc'en som vores primære grænseflader til den digitale verden.

Udgivelsen af hvidbogen, "New Ways of Working - the workplace og the future" lanceres ved åbningen af ​​IFMAs World Workplace Conference & Expo i Philadelphia, USA i dag.

Læs rapporten her

Læs pressemeddelelsen her

Den usynlige cykelhjelm

Den usynlige cykelhjelm - SCENARIO 05:2013

Nyt nummer af SCENARIO magasinet ude nu

Et tv-program, en god idé og masser af viljestyrke var de ingredienser, som kickstartede to pigers vision om at skabe en cykelhjelm, som folk faktisk vil bruge.

De kom op med en radikal anderledes idé, som mødte stor modstand undervejs og endte med at tage syv år at realisere. Men i dag bliver den betragtet som en revolution i kategorien.

Læs en appetiser fra artiklen her

 

 

Nyt kursus i scenarieplanlægning

Claus Kjeldsen - CEO

Efterårets kursuskalender er på plads, og vi står klar med en bred vifte af kurser inden for bl.a. scenarieplanlægning, strategi, innovation og kreativitet.

Scenarieplanlægning for bestyrelsesmedlemmer & topledelse er Instituttets seneste tiltag, der stiller skarpt på, hvordan kravene til strategisk overblik ændrer sig i takt med omverdenens udvikling og et skiftende marked. Kurset udbydes i både København og i Oslo (i samarbejde med Virke) og henvender sig til bestyrelsesmedlemmer, topledelse og andre, der arbejder med strategisk planlægning og scenarier. Kursuslederen er Instituttets administrerende direktør Claus Kjeldsen. 

For alle Instituttets kurser gælder en rabat for flere tilmeldinger fra samme virksomhed. 

Se Instituttets kursuskalender her

2 nye netværk for topledere

2 nye topledernetværk i Oslo med start til november

Instituttet for Fremtidsforskning etablerer i samarbejde med hovedorganisationen Virke to nye eksklusive netværk for topledere

De to netværk har opstart til november i Oslo og giver dig indblik i de tendenser og konjunkturændringer, der kan have betydning for din virksomhed. Netværket er også en mulighed for at få indblik i potentielle muligheder og trusler, der findes i forbindelse med ide- og konceptudvikling. Sammen med andre topledere og CEOs får du en eksklusiv ramme for at dele erfaringer og læring.

 

 

Læs mere om Topledernetværket Retail 2013

Læs mere om Topledernetværket Mix 2013