Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn


 

Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Kom naar het Lichtfestival met De Lijn

Van 26 tot en met 29 januari kunt u opnieuw genieten van het Lichtfestival in Gent. De Lijn heeft een uitstekend aanbod om u er heen te brengen. U kan zowel gebruik maken van  het normale aanbod als van het extra aanbod. 
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.Aangepaste tarieven vanaf 1 februari 2012

Een rit met de bus of tram van De Lijn wordt op 1 februari 2012 gemiddeld 2,7 % duurder. Daarmee blijven de nieuwe tarieven onder de inflatie van de consumentenprijzen. Alleen dagpassen en abonnementen worden duurder, de prijs van een biljet, sms-ticket, rittenkaart of meerdagenpas wijzigt niet.
Raadpleeg hier de tabellen met nieuwe tarieven.Nieuwe looproute aan Gent Sint-Pieters

Het busstation groeit van 8 naar 12 perrons in de richting van het Koningin Maria-Hendrikaplein en de busluifel groeit mee. Op de dakplaat van de ondergrondse parking die zopas werd afgewerkt, komen er tegen deze zomer 4 extra busperrons bij.

De stalen structuur van het tweede deel van de busluifel is al zichtbaar. Om de veiligheid van de reizigers tijdens de werkzaamheden te garanderen, is de looproute tussen de tramhaltes van lijn 1, het busstation en het treinstation Gent-Sint-Pieters gewijzigd. Vanaf 14/1/12 en gedurende drie weken worden de reizigers over de dakplaat van de pendelparking geleid. Later komt de vroegere doorgang terug.
Een muisklik en u bent mee.

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.

 

Facebook Like Button Tweet ButtonLine

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom