Facebook icon Forward icon

2e Semester UKULELE NIGHTSCHOOL begint zo!

(CLICK HERE FOR INFORMATION IN ENGLISH!)
Het eerste semester van 'Ukulele Nightschool' was zo'n succes dat we hebben besloten om deze ukulele leer/speel avond voort te zetten!

Wat is Ukulele Nightschool?
'Ukulele Nightschool' is een wekelijks ukulele les avond met elke week een ander thema. Muziek- theorie,  componisten, geschiedenis en spel-technieken komen allemaal voorbij tijdens deze leerzame maar ook gezellig avonden. 

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die al ukulele spelen. De lessen zijn ook opgezet zodat spelers op alle avonden in kunnen lopen OF je kunt ook een stempel kaart kopen voor 5 lessen van uw keus op een gereduceerd tarief OF je kunt ook inschrijven voor alle 10 op een zeer voordelige prijs. (zie kosten)

Tijdens de Nightschool worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld: Blues/Country, Cirkel of Fifths, CAGED-Sytem, Ska /Reggea slag en nog VEEL MEER!

DATA:  Elke Donderdag vanaf 27 Maart t/m 29 Mei. 
TIJD:
19:30 - 21:00 UUR
LOKATIE: Zaagmolenstraat 125A, 3036HH Het Oude Noorden, Rotterdam
KOSTEN: €15,- per les OF koop een stempelkaart voor 5 lessen voor €60,- (zo spaar je €15, euro op 5 lessen) of schrijf je in voor alle 10 lessen voor maar €110,- (zo spaar je €40,- op 10 lessen!).
EXTRA INFO: Maximaal 15 plaatsen, Vol is Vol!
INSCHRIJVING: via thejumpingfleamarket@gmail.com o.v.v. UKULELE NIGHTSCHOOL

Koop een Stempelkaart en spaar €15,- tot €40,- euro aan uw ukulele lessen!

Lessen worden gegeven door
Marko van der Horst
van 'The Uke Box'

En, LIKE ons op FACEBOOK!
YEAH!