MAIL NIET GOED LEESBAAR? LEES DE WEBVERSIE .
CAF Nieuwsbrief

Februari 2018


Passie voor Flevoland ~ 3 & 4 feb ~ Straat op de kaart ~ Punter ~ Lelystad

In samenwerking met lokale partners: #Loods32 en Lelykracht organiseert CAF een route door enkele straten van Lelystad: Punter met verhalen van bewoners in de spotlight. Via dans, toneel, foto’s, lichtboxen en muziek leer je de Lelystedelingen beter kennen.

 

Datum: 3 & 4 februari
Aanvang routes: 19.00 - 19.20 - 19.40 - en 20.00 uur
Start wandelroute: bushalte Punter 27
Reserveren graag: stuur een e-mail met naam, tel.nr en gewenste starttijd naar info@lelykracht.nl

Dance Gathering ~ 11 februari ~ Kubus Lelystad

CAF biedt dansend Flevoland een unieke serie workshops aan op één dag. Onder de titel Dance Gathering brengt Boris van Vorstenbosch ambitieuze dansers bijeen van 9-99 jaar die zich willen laten scholen en willen laten zien. Een heuse choreografiewedstrijd maakt de dag namelijk compleet.

 

De dansers kunnen -na een gezamenlijke warming-up- kiezen uit maar liefst drie workshops gegeven door kwaliteits choreografen uit een landelijk netwerk. Wat te denken van Poppin & Hiphop door Yordana Rodriguez, Locking door Lars de Vos, Modern & Compositie door Bryndis Brynjolfsdottir, Klassiek door Mariella de Jong of Hoe maak ik een eigen choreo door Shay Latukolan? Voor de jongste dansers is een apart aanbod op de rails en ook aan de oudere dansers is gedacht (ouder dan 21 jaar). De workshops zijn ondergebracht bij Agora, theater Posa én Kubus. Inschrijven klik hier

Kunstbende ~ februari ~ Almere ~ Emmeloord ~ Lelystad

Kunstbende workshops/ masterclasses voor jongeren van 13-18 jaar Ook als je besluit niet met de Kunstbende wedstrijd mee te doen. Dit jaar organiseert Kunstbende Flevoland in de maand februari in Emmeloord (zat. 3 feb.), Lelystad (zondag 11 feb.) en Almere (zondag 18 feb.) masterclasses. Jongeren uit heel Flevoland kunnen hier gratis aan deelnemen, mits je tussen de 13 en 18 jaar oud bent.

 

Wil jij meedoen aan een masterclass in de categorie Dans, Expo, Fashion of Muziek? Vul dan op de website van Kunstbende het formulier in!
 

Flevolandse Jeugd Orkestdag ~ 17 februari ~ Kubus Lelystad

Voor de tweede maal organiseert het CAF een Flevolandse Jeugdorkestdag op zaterdag 17 februari van 12.00 tot 18.00 uur. Jongeren die een strijk-, blaas- of slaginstrument bespelen uit alle delen van de provincie ontmoeten elkaar en maken samen muziek in de zaal van de Kubus o.l.v. dirigent Hans Welle aangevuld mét leuke workshops en activiteiten.

  • Aanmelden klik hier
  • Bekijk hier ook de muziek die je alvast kunt gaan instuderen voor het grote orkest!
Nieuwe subsidieregeling amateurkunst Almere ~ 19 feb ~ Almere Denkt u mee?

Foto: ‘2089’ mei 2017, voorstelling van Groot Wild Theater Almere

Op 19 februari organiseert het CAF in opdracht van de gemeente Almere een informatie bijeenkomst over financiering van Almeerse Amateurkunst, 19.00 - 22.00 uur, Burgerzaal Stadhuis Almere. De gemeente gaat de subsidieregels aanpassen en wil de input van Almeerse amateurgezelschappen meenemen bij de uitwerking van de nieuwe regels.

 

Verder zal er informatie worden gegeven over overige financieringsmogelijkheden voor amateurkunstprojecten. Naast algemene informatie is er ook de mogelijkheid om een advies op maat te krijgen van de adviseurs van crowdfunding platform ‘Voor de Kunst’, het CAF en een cultuurscout van het Cultuurfonds Almere. Meer informatie en aanmelden klik hier.

Flevolandse Jongerentheaterdag ~ 18 maart ~ Kubus Lelystad

CAF organiseert een tof theaterprogramma voor Flevolandse jongerentheatergroepen, scholen en gezelschappen met ontmoeten, inspiratie en nieuwe theaterskills! Je ontmoet andere jongeren die gek zijn van theater, je raakt geïnspireerd door de workshops en je leert nieuwe theaterskills. Meer info verkrijgbaar bij Myriam Cloosterman

Postbus 354
8200 AJ Lelystad

Agorabaan
3824 JS Lelystad

T: 0320 22 15 24
E: info@centrumamateurkunstflevoland.nl

CAF is onderdeel van Kubus, Centrum voor Kunst & cultuur te Lelystad.

Foto header: Sjors Evers

   
© CAF 2018 | Alle rechten voorbehouden
DEEL DEZE NIEUWSBRIEF: Facebook Like Button Tweet Button DOORSTUREN   |   AFMELDEN