Visa brevet i webbläsare

Uppstartshelger för vårt må bra program 2017
0 meter från havet

Många av oss har lovat oss själva att 2017 ska bli året då vi bryter dåliga mönster och börjar tänka och leva lite sundare och bättre. Bra tänkt, men ofta svårt att genomföra.

Vi vill hjälpa dig på traven och har paketerat två uppstartshelger som kan hjälpa dig planera vardagslivet, komma i form och äta sundare och godare. Allt du behöver göra är att kontakta oss och ditt nya liv kan börja.

Bra liv till extra bra pris

Efter helgerna är det ofta budget som gäller. Gullmarsstrand gör starten på det nya året mjuk och fin med en prisvärd VINTERREA på sköna upplevelser som fantastisk mat, bastu, havsbad, sköna spabehandlingar och energiladdade promenader bland klippor och hav.

yoga helg

Ta en paus i vardagen och njut av den lugna och vackra skärgårdsmiljön och kombinera med kundalini och meditativ yin yoga.

Pris från 3 895 kr

24-26 feb

Må bra - ny energi

Starta upp våren med att fylla på din energi! En helg fylld av härliga behandlingar, träning, föreläsningar, havsbad och god mat.

Pris från 4 195 kr

31/3-2/4

rea
vinterrea

Starta upp det nya året med en härlig vistelse 0 meter från havet!

Njut av vintern i skärgården och boka in några dagar med härliga promenader, god mat, bastu, bad i utomhuspoolen 38G och för den riktigt modige - havsbad!

Pris fr 995 kr

Vill du avsluta din prenumeration på detta nyhetsbrev? Klicka här