Is deze e-mail niet goed zichtbaar? klik hier

Wij brengen het lente-gevoel tot bij u!

Eindelijk is de lente begonnen maar helaas merken we dat niet als we naar buiten kijken. Nu de paasvakantie op zijn einde loopt, willen wij u toch nog even in de bloemetjes zetten.

- Gratis USB-stick bij aankoop van een nieuwe Toshiba portable.
- Een supersnelle portable aan een superpromo!
- Bestel nu de splinternieuwe iPhone SE.
- Samsung komt met hun nieuwste tablet op de markt!
- GRATIS garantie uitbreiding op Epson-printers.

Lenteschoonmaak

Heeft u last van een trage computer? Krijgt u ook telkens die vervelende reclame op uw scherm te zien? Of maakt uw pc een hels lawaai? Wij helpen u!

Uw computer heeft nood aan zijn jaarlijkse lenteschoonmaak. Inside Parts zorgt er voor dat deze vrij is van alle kwaaltjes en maken we uw toestel stofvrij!

GRATIS USB-stick

Bij aankoop van een nieuwe portable uit het volledige Toshiba gamma krijgt u tijdelijk een gratis Toshiba USB-stick van 16 GB opslagruimte aangeboden door Inside Parts.

Bekijk hier de Toshiba toestellen die we op voorraad hebben.

 
 
 

De Galaxy TabPro S is het mobiele apparaat dat je nodig hebt!

Verhoog je productiviteit met de Samsung Galaxy TabPro S Home Edition. Het 12-inch-touchscreen is zo groot dat je Windows 10 optimaal beleeft op het Super AMOLED display. Bovendien is het toestel SUPERSNEL door zijn SSD opslaggeheugen. Dankzij de meegeleverde keyboard cover gebruik je dit model als tablet én als laptop. Overdag scroll je door Excel bestanden en typ je uitgebreide verslagen op school of kantoor. 's Avonds ontspan je zonder toetsenbord op de bank met Netflix of een ontspanned spelletje.

Contacteer ons voor meer info.

 

Uitgebreide on-site garantie op Epson-printers!

Recent een nieuwe printer gekocht? Of bent u op zoek naar een nieuw toestel? Dankzij Epson komt u misschien in aanmerking voor een uitgebreide on-site of retour aan fabriek garantie. Welke vorm de garantie-uitbreiding heeft, verschilt per aangeschaft product en/of per land en kan in de loop der tijd veranderen.

- Bekijk hier welk toestellen in aanmerkingen komen.
- Vraag hier prijs voor het toestel dat bij u past.

Budgetvriendelijk werkpaard

De 4-in-1 multifunctionele Epson WF-5690DWF heeft een laag energieverbruik, hoge afdruksnelheden en eigenschappen die speciaal zijn ontworpen voor een makkelijke zakelijke integratie. Elke taak wordt gemakkelijk en efficiënt met automatisch dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. Direct afdrukken en scannen met een USB en veilig afdrukken met een pincode om taken naar de printer te sturen.

- Bekijk hier de volledige specificaties.
- Inkjet is de toekomst, ontdek hier waarom.

Windows 10 krijgt gratis grote verjaardagsupdate

Microsoft bindt de strijd aan met pen en papier. De Windowsmaker kondigt een nieuwe update aan voor Windows 10. In de verjaardagsupdate staat vooral de digitale pen centraal. Een onderzoek van Microsoft toont aan dat 72 procent van de ondervraagden nog frequent op papier schrijft en daar ziet Microsoft potentieel.

Breng uw business naar een hoger niveau dankzij Telenet

Telenet Business lanceert King & Kong Business.
Twee eenvoudige mobiele tariefplannen, exclusief voor ondernemers.
Het aanbod wordt compleet met 2 internationale formules: King & Kong Business International.

Contacteer ons voor meer info.

 

Uitschrijven

Klik hier om u uit te schrijven indien u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen.

Inside Parts NV

Kortrijkstraat 381, 8560 Wevelgem, België
Tel: 056 42 66 70, Fax: 056 42 66 73, E-mail: info@insideparts.be

Uitschrijven  |  Doorsturen  |  Contacteer ons