Een koele woning in de zomer – Alternatieven voor airconditioning – Energiereflexen vóór de vakantie – buitenverlichting Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Het koeler houden in huis? Dat kan!

Het is wellicht een heuse uitdaging je om de warmte uit je woning te houden tijdens de snikhete zomer. Een woning waar het te warm hebt, dat kan snel oncomfortabel en zelfs gevaarlijk zijn. Het een paar graden koeler krijgen in jouw woning zonder airconditioning? Dat doe je met deze tips.

Hoe hou ik het ‘s zomers fris in huis?
Hoe kies ik de juiste zonwering?Wat zijn de verschillende alternatieven voor airconditioning?

Airco is voor velen de meest voor de hand liggende oplossing om een huis koel te houden. Maar, dat is duur, energieverslindend en heeft een impact op het milieu. Gelukkig zijn er zuinigere en milieuvriendelijkere alternatieven.

Wat zijn de alternatieven voor airconditioning?

Vertrek je op vakantie? Leg dan de juiste ‘energiereflexen’ aan de dag!

Klaar om op reis te gaan? Halt, niet te snel! Zelfs wanneer je niet thuis bent, stopt het energieverbruik in jouw woning niet. Pas dus deze ‘energiereflexen’ toe en vermijd onaangename verrassingen.

Wat zijn goede ‘energiereflexen’ voordat ik op vakantie vertrek?

Hoe kies ik de juiste buitenverlichting?

Wens je licht op je terras, in je tuin en rond je woning? Goed plan voor meer veiligheid en comfort, of om langer te genieten van de mooie zomeravonden. Maar, welke verlichting kiezen? Hoe houd je het veilig? En vooral, wat is de invloed ervan op je energiefactuur?

Hoe kies ik de juiste buitenverlichting?

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit