U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor onze mailings. Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief Kubus

Kubus is jarig!!

  • Kubus is jarig: we worden 40!
  • Save de date: zaterdag 15 juni
  • Peuters en kleuters zijn meer dan welkom
  • Uitnodiging tweede klantenpanel 26 februari
  • Eerste volwassen musical op stapel: Titanic

 

Kubus is jarig: we worden 40!

In 1979 starten we als eigenwijze hippies met een totaal aanbod voor alle kunstvakken: muziek, dans, theater en beeldende kunst. Lelystad liep hiermee voorop in het land. Ook het gebouw, dat later onze naamgever werd, was revolutionair in die tijd.

Wij zijn blij dat we nu ons 40 jarig feest mogen vieren! En nog steeds staan we voor de kunsten in al zijn gedaantes en op tal van plekken: in de school, de wijk, het stadshart, en in de Kubus zelf. Vier met ons onze verjaardag mee en laat van je horen als je een spannend, haalbaar, idee hebt voor ons verjaardagsfeest.

Save de date: zaterdag 15 juni

We willen, ook zonder brede beurs, een feestje vieren op verschillende plekken! Voor heel Lelystad en zeker voor (oud)medewerkers en (oud)cursisten reserveren we de derde zaterdag in juni. We hopen dan een reünie te realiseren waarbij een plek is voor jong en oud.

Volg het evenement op Facebook, lever een bijdrage in onze fotogalerie, en vertel het door. Vroeg in de avond tonen we Hoogtepunten in de theaterzaal voor alle genodigden. Welke artiesten heeft Kubus voortgebracht? Je gaat het zien en horen! En daarna swingen we lekker of kletsen we na met natuurlijk live muziek. Voor scholen en voor wijken organiseren we een speciaal programma.

Peuters en kleuters zijn meer dan welkom

Het Peuterkleuter Festijn laat zich bezoeken op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari. Met het onderwerp vriendschap verzamelde organisator Ingrid Krabbe vier professionele voorstellingen. Dat je verder workshops ontmoet en een prachtig ingericht gebouw is een mooie bijkomstigheid die sfeerverhogend werkt.

Je begint op vrijdag met een heerlijk concert van Dirk Scheele en de zijne om 16 uur. Bezoekers vanaf 4 jaar zullen dit fantastisch vinden. Een combikaartje (à 15 euro) geeft gelijk toegang tot het festijn op zaterdag. Dan tref je Dribbel, Agent & Boef en Pedro in drie verschillende voorstellingen. Het ochtend programma kent dezelfde programmering als de middag.

Kaarten zijn via Agora theater te verkrijgen. Meer info klik hier

Uitnodiging tweede klantenpanel 26 februari

Koffie of thee staat er klaar, geen broodjes helaas.

We zijn natuurlijk ontzettend blij met een 8.3 die we mochten ontvangen via de tevredenheid enquête die eerder dit seizoen is uitgezet. Toch staan we altijd open voor suggesties, ter verbetering of ter aanvulling van dat wat er al geboden wordt.

De eerste bijeenkomst met volwassen cursisten was 12 febr. Op 26 februari is een tweede bijeenkomst 'met de voeten op tafel gesprek' gepland. Dit maal is het onderwerp ‘ons kinder- en jeugdaanbod’. Mocht je hier aan deel willen nemen dan kun je dit doorgeven aan de manager Matthijs Broers. De bijeenkomst is gepland van 19.30 - 20.30 uur.

Wees welkom! 

Eerste volwassen musical op stapel: Titanic

Na een serie musicals voor tieners, kinderen en kleuters waagt het Musical team zich dit seizoen voor het eerst aan een volwassen productie!

In 15 weken tijd heeft de cursistengroep zich geworpen op zang, dans, drama en de geschiedenis van een ongelukkige oceaanstomer. Onlangs mocht een select gezelschap genieten van enkele zingende dansers tijdens de zangavond van Sheila. Dit optreden was veel belovend voor de totale productie.

Dus niet te missen: vrijdag 15 maart een heuse primeur voor Kubus!

VRAGEN?
info@dekubuslelystad.nl
www.dekubuslelystad.nl
(0320) 22 15 24
AGENDA JANUARI

Peuter Kleuter Festijn
22 februari t/m 23 februari, Kubus

Concert Dirk Scheele
vrijdag 22 februari, Kubus

Open Podium De Salon
zondag 24 februari, Kubus

Expositie De Zoete Inval
27 februari t/m 26 maart, Kubus

Kinderkunst Expositie
27 februari t/m 26 maart, Kubus

Bekijk hier de complete Kubus agenda. 

Uit in Lelystad?

Uit in Lelystad is de culturele gids voor iedereen die erop uit wil in Lelystad.

Culturele activiteiten aanmelden? Stuur een e-mail.

DEEL DEZE NIEUWSBRIEF!
Share on Facebook Share on Twitter
Geen emails meer ontvangen? Afmelden.