Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Met De Lijn naar het Lichtfestival in Gent

Lichtfestival Gent vindt plaats van donderdag 29/1 tot zondag 1/2/2015 en is zeer gemakkelijk te bereiken met De Lijn. Door inzet van extra trams en bussen tot 1.00 uur 's nachts geraakt u weer veilig thuis.

Met de wagen?

Parkeer uw wagen gratis op één van de P+R terreinen en neem bus of tram naar het centrum. Klik hier voor een overzicht.

Of parkeer uw wagen in de ondergrondse betaalparking aan Gent Sint-Pietersstation en geniet van het speciaal voordeeltarief (Combiticket van €10) waarbij gebruik van tram en bus zijn inbegrepen.

Meer informatie over bereikbaarbeid en tarieven vindt u hier.

Gratis met de tram naar Agriflanders

Kom met De Lijn naar Agriflanders, de grootste land- en tuinbouwbeurs van Vlaanderen. De beurs gaat door van donderdag 15 tot zondag 18 januari 2015 in Flanders Expo in Gent.


In opdracht van de organisator legt De Lijn extra trams in tijdens de spitsuren. Op vertoon van je toegangsticket rijd je gratis mee met tram 1 tussen Gent Sint-Pieters en Flanders Expo.

Voor meer informatie klik hier.

Parisfal NTGent

Parsifal – NTGent
22,23 en 24 januari om 20.00 uur in NTgent schouwburg.

Op vertoon van uw NTGent-ticket kunt u gratis heen- en terug met De Lijn.

Parsifal is een ode aan de kwetsbare mens. ‘Een sterke, soms raadselachtige voorstelling’ (De Standaard) met ‘sterke beelden, fraaie muziek en ongemakkelijke momenten’ (De Volkskrant). Een voorstelling over afscheid, de troost van het ritueel en het belang van het kleine, nietige, persoonlijke engagement.

Met Parsifal brengt NTGent Richard Wagners laatste opera in een versie van Peter Verhelst, Wim Opbrouck, Christoph Homberger, Els Dottermans, Frank Focketyn, Servé Hermans, Louis van Beek, Lien Wildemeersch, Feline De Waele, Lies Verholle, Kinderkoor Makeblijde en Schoolkoor Sjaloom.

Voor meer informatie klik hier.

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.