Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Nachtnet 7 op 7 tot 1 uur 's nachts

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Zorgeloos shoppen? Kom met De Lijn!

Van donderdag 2 tot en met zondag 5 juni en van donderdag 23 tot en met 26 juni 2016 verwent stad Gent jou met 2 extralange feestelijke braderieweekends

Autovrije straten vol kraampjes, leuke spullen, kortingen,... Wees slim en hou je handen vrij voor de leuke dingen. Neem bus of tram naar de stad om zorgeloos te shoppen.

Blijven plakken? Het nachtnet brengt je veilig thuis, 7 dagen op 7 tot 1 uur 's nachts. 

Braderie Gent 2 tot 5 juni en 23 tot 26 juni

Kamperen in de Handelsbeurs

Een nacht kamperen in de Handelsbeurs? Dat kan op zaterdag 25 juni tijdens De Kortste Nacht. Laat je meevoeren door de muzikanten van Vvolk, van zonsondergang tot aan het ochtendgloren.

Of je al om 21u aansluit, pas later komt, tot zonsopgang blijft of vroeger vertrekt, alles kan. De Lijn brengt je gratis heen en terug, op vertoon van je concertticket.

Ontdek meer over De Kortste Nacht.

Concert in Handelsbeurs? Gratis heen en terug met De Lijn

Ecologisch naar Zaradi Tebe

Zin in een gratis eigentijds cultuurfestival vol muziek, kunst, woord, ecologie, straattheater en circus? Zaradi Tebe strijkt dit jaar neer met 4 podia en tal van randanimaties in het Keizerpark van 17 tot 19 juni 2016.

De Lijn brengt je tot op wandelafstand van het groene festival.

Zaradi Tebe in Keizerpark

Gratis met De Lijn naar theaterzalen NTGent

Het nieuwe theaterseizoen van NTGent biedt weerom een stevige mix van nieuw werk, beproefd repertoire en gastvoorstellingen. 

Op vertoon van je NTGent-ticket, reis je gratis heen en terug met alle bussen en trams van De Lijn. Handig! Want dit seizoen wordt de NTGent Schouwburg verbouwd en nagenoeg alle voorstellingen gaan buitenshuis door: in NTGent Arca, Minnemeers en Minard, maar ook in de Floraliënhal, de Vlaamse Opera, Vooruit, de Miry Concertzaal, CAMPO Nieuwpoort en Handelsbeurs. Stippel je route uit via onze routeplanner.

Wil u zeker zijn van uw zitje? Bestel dan nu je tickets en abonnementen: online via www.ntgent.be, ter plekke aan het bespreekbureau of via 09 225 01 01.

NTGent: gratis heen en terug met De Lijn
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.