Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Nachtnet 7 op 7 tot 1 uur 's nachts

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Schakel Slim en reis voordelig met De Lijn

Op zondag 18 september van 10 uur en 18 uur is het opnieuw Gent Autovrij. Ontdek de stad al fietsend, wandelend of met een voordelige dagpas van De Lijn.

Koop een voordelige dagpas voor 3 euro i.p.v. 6 euro in een Lijnwinkel of via een automaat. Vanaf 16 september kan je deze dagpas ook bij onze chauffeurs verkrijgen. De voordelige dagpas is enkel geldig tijdens de week van de Mobiliteit (16-22 september).

voordelige dagpas De Lijn voor 3 euro

VDK Gent volley beloont abonnees De Lijn!

Hou je van een partijtje volleybal en heb je een abonnement van De Lijn? Haal dan nu je gratis toegangskaart voor één van de thuismatchen van VDK dames of heren.

Je kan maximum 2 gratis toegangskaarten afhalen per abonnement. Enkel verkrijgbaar in de Lijnwinkel Korenmarkt

Stippel je route uit naar Edugo Arena met onze routeplanner.

Gratis toegangksaarten voor VDK volley

Gratis naar de Jaarbeurs? Met je abonnement van De Lijn!

Hou je van shoppen, proeven, ontdekken en genieten? Kom van 10 tot 18 september naar Flanders Expo! Tram 1 brengt je vlot van het Sint-Pietersstation tot aan de expohallen. Op de Jaarbeurs vind je meer dan 1000 producten: van voeding, koken en mode tot toerisme, interieur en vrije tijd. 

Als abonnee van De Lijn heb niet alleen jij gratis toegang tot de Jaarbeurs, maar kan je ook 2 vrienden gratis uitnodigen! Ontdek hier hoe je gratis toegangskaarten aanvraagt.

Gratis naar de Jaarbeurs met je vrienden!

Vlot naar huis na Odegand? Met De Lijn

Op zaterdag 17 september wordt Gent Fesitval van Vlaanderen naar goede traditie ingezet met Odegand. Neem bus of tram naar het centrum en geniet van verschillende concerten in de Gentse cultuurhuizen. 

Slotconcert en vuurwerk aan Gras- en Korenlei bijwonen? De Lijn brengt je vlot en veilig naar huis na Odegand.

Vlot met De Lijn naar Odegand

Strijk neer in Handelsbeurs met De Lijn

In september strijkt Gent Festival van Vlaanderen neer in Gent, zo ook in de Handelsbeurs. Kies je voor de middagconcerten, ga je voor prachtige strijkkwartetten uitgevoerd door het schitterende Apollon Musagète Quartett of laat je je uitdagen tijdens een concert in het donker met Solistenensemble Kaleidoskop?

Telkens raak je weer veilig thuis met De Lijn, gratis op vertoon van je concertticket.

Gratis heen en terug met De Lijn naar Handelsbeurs

Gratis met De Lijn naar theaterzalen NTGent

Het nieuwe theaterseizoen van NTGent biedt weerom een stevige mix van nieuw werk, beproefd repertoire en gastvoorstellingen. Het volledige aanbod vindt u op www.ntgent.be

Wil u zeker zijn van uw zitje, dan is het nu het ideale moment om tickets en abonnementen te bestellen, online, ter plekke aan het bespreekbureau of via 09 225 01 01.

En hoeft het nog gezegd: elk NTGent-ticket geldt op de dag van de voorstelling als vervoersbewijs heen en terug op trams en bussen van De Lijn.

NTGent: gratis heen en terug met De Lijn
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.