Ser brevet konstigt ut? Klicka här.
Vinter på Gullmarsstrand

Njut av lugnet och stillheten i skärgården!

Långpromenader, värmande basturum, uppfriskande bad i havet och god och vällagade mat med en fantastisk utsikt över havet.

Helt enkelt - bara vara och njut!

Här har människor konfererat sedan 1560

Vi på Gullmarsstrand tror att receptet till framgång är att arbeta med hög kvalitet, service och ett gott värdskap. Hos oss är konferensen inte enbart effektiv, utan också njutbar. God mat, frisk luft och tankero gör sitt till upplevelsen. Krydda den sedan med att paddla havskajak i ett vinterlandskap eller följ med en erfaren fiskare på jakt efter havets svarta guld eller fånga havskräftor med bur.

Läs mer om våra konferenserbjudanden

 

Gästspel med Kanal 5´s Dessertmästarna

Fredrik Gustafsson från Culinary West of Sweden

Lördag 7 feb kommer Fredrik Gustafsson på gästpel till Gullmarsstrand. Fredrik är kökschef på Vatten Gourmet & Café i Skärhamn samt medlem i Culinary Team West of Sweden, och har nyligen deltagit i Kanal 5´s satsning Dessertmästarna där han kvalificerade sig till seminfinalen.

Fredrik inspireras av att arbeta med örter och inslag av grönsaker i sina desserter vilket vi kommer att bjudas smakprov på då kvällens desserter bl a kommer att bestå av jordärtskocka.

Fredrik kommer att under eftermiddagen bjuda på trix, tips och smakprov på sina dessertkonster och på kvällen serveras en fem rätters supé där tre av rätterna består av desserter.

Boka paket

 

 

Fira Alla Hjärtans Dag

Överraska någon du tycker om med att fira alla hjärtans dag hos oss vid havet i Fiskebäckskil. Ta en promenad och kom tillbaks till värmande basturum, ett uppdukat afternoon tea och på kvällen serveras en fyra rätters supé innan natten avslutas i våra härliga Carpe Diem sängar.

Boka paket

 

Sportlov för hela familjen

Ta med hela familjen och res bort några dagar på sporlovet och njut av en härlig hotellvistelse.

Gör en utflykt till havsakvariet Havet Hus i Lysekil www.havetshus.se. Eller ta bilen och en tur till Nordens Ark en anläggning för avel och uppfödning av utrotningshotade djur www.nordensark.se.

Boka paket

 

 

 

Vill du avsluta din prenumeration på detta nyhetsbrev? Klicka här