Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn

Beste

Op de eerste maandag van de paasvakantie zijn er bij De Lijn in Gent heel wat positieve veranderingen. U ontdek het verder in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Terug langer trams en bussen in en rond Gent

Vanaf maandag 11 april 2011 gelden voor de lijnen in en rond Gent nieuwe dienstregelingen. De belangrijkste en grootste wijzigingen doen zich voor in de laatavondbediening. Zo zal het dagnet in Gent terug langer rijden. Dit betekent dat er opnieuw bussen en trams zullen rijden tot 23.30 uur. Ook de dienstregelingen van het laatavondnet en het nachtnet zijn aangepast.
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.

Terug langer trams en bussen in en rond Gent


Tram 1 rijdt terug in beide richtingen over Korenmarkt

Ook vanaf 11 april: tramlijn 1 volgt opnieuw de normale reisweg. U kunt dus terug vanaf het Sint-Pietersstation naar de Korenmarkt met tram 1.
Opgelet: de haltes van de tram bevinden zich niet langer op de Korenmarkt zelf. Wie aan de Korenmarkt tram 1 wil nemen richting Evergem/Wondelgem stapt op aan de halte ‘Korenmarkt 5’ in de Sint- Niklaasstraat. Reizigers in de richting van het Sint-Pietersstation kunnen nog steeds opstappen aan de halte ‘Korenmarkt 1’ in de Veldstraat.
Eén muisklik en u bent mee.
 

Tram 1 rijdt terug in beide richtingen over Korenmarkt


Laatavondshopping in Gent

Op donderdag 7 april blijven veel handelaars open tot 22 uur. Wilt u erbij zijn, vermijd files en parkeerzorgen en maak gebruik van het extra aanbod dat De Lijn speciaal voor deze avond voorziet in Gent.
Lees er meer over.
 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.

Laatavondshopping in Gent


Line

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom