Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Vooraan instappen op de bus

Op alle bussen moet u vooraan instappen. Zo verhoogt u uw comfort en veiligheid. Wie het niet doet, riskeert een boete van minstens 75 euro.
Rolstoelgebruikers en mensen met een kinderwagen raden we aan om aan de achterste deur in te stappen. Zo blijft de doorgang vrij. Dat is gemakkelijker voor de reizigers die in- of uitstappen. En het is ook veiliger voor iedereen.
Lees er meer over.

65+-kaarten blijven geldig

De 65+-kaarten die normaal gezien eind 2012 allemaal vervangen zouden zijn, worden pas in de loop van dit jaar vernieuwd. De 65-plussers mogen hun huidige kaart dus blijven gebruiken tot op het moment dat De Lijn hen via een persoonlijke brief vraagt om hun nieuwe kaart aan te vragen.
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.

Heraanleg Corneel Heymanslaan Gent

Op woensdag 23 januari startte de tweede fase van de werkzaamheden aan de nieuwe rotonde van het UZ. Dit heeft als gevolg dat er eenrichtingsverkeer geldt in de Corneel Heymanslaan, in de rijrichting naar de R4. Hierdoor wijzigt de reisweg van de lijnen 65 en 67. Deze bedienen de site Heymanslaan / UZ in een lus. Er is een tijdelijke eindhalte in de Ottergemsesteenweg.
Een muisklik en u bent mee.
 

Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.