Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Gent Jazz Festival: gratis bus of tram op vertoon festivalticket

Een heleboel jazzinstrumenten magistraal bespeeld door nationale en internationale toppers, komt dat zien! Van 12 tot 20 juli op het Gent Jazz Festival. De organisator trakteert op gratis vervoer.

Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.

Met De Lijn naar AA Gent

Kijkt u ook uit naar de eerste match van de Buffalo’s in hun gloednieuwe stadion? De Lijn zorgt ervoor dat u veilig aan het stadion geraakt. Speciale pendelbussen brengen supporters zo snel mogelijk van het Zuid naar het stadion. Geen omleidingen, geen parkeerstress. Met De Lijn blijft voetbal een feest.

Een muisklik en u bent mee.

Slim met De Lijn naar de Gentse Feesten

De Gentse Feesten komen er aan. Ook dit jaar brengt De Lijn u veilig van en naar de Feesten.  Komt u toch met de wagen? Maak het u gemakkelijk en parkeer aan de P+R aan Flan­ders Expo en neem de tram naar hartje Gent en terug, de klok rond! Ook aan de P+R Gentbrugge en Oostakker kunt u terecht.
In de speciale Gentse Feesten folder ontdekt u het volledige aanbod van De Lijn.

Lees hier alles over ons aanbod en bekijk de Gentse Feesten folder.

Betere bediening Flanders Expo

Vanaf 13 juli 2013 wordt de busbaan Bovenhove aan Flanders Expo in dienst genomen door de bussen van De Lijn. U kunt dan meteen terecht bij twee nieuwe haltes in de buurt: Flanders Expo en Bovenhove.

Lees er meer over.

Koop of verleng tijdig uw abonnement

Met het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht kan de wachttijd aan de loketten van de Lijnwinkels oplopen in augustus. Wilt u dit vermijden? Koop of verleng uw abonnement online. Voor de betaling kunt u online kiezen tussen een klassieke overschrijving of een betaling via het internet.

Bestel hier online uw abonnement.

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.

Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.