Facebook icon Forward icon Redaktionen

Velkommen

Sommertid er festivaltid. Over hele landet venter der masser af gode musikalske oplevelser på sommerens festivaler. Redaktionen hjælper dig i denne måneds nyhedsbrev frem til en række af de gode og uforglemmelige oplevelser med guides til bl.a. årets udgaver af Roskilde Festival og Copenhagen Jazz Festival. Du kan også læse om spændende musikoplevelser i vores guide til sommerens forskellige middelalderfestivaler og du kan se stemningsvideoer fra Danmarks største metalfestival Copenhell, der løb af stabelen i juni. Vi ønsker dig god læselyst og en rigtig god sommer!

Redaktionen for Bibzoom »

Guide til Roskilde Festival

Omkring 200 bands er offentliggjort til årets Roskilde Festival. Redaktørerne fra Bibzoom har i samarbejde med en række musikbibliotekarer researchet grundigt i programmet og giver deres bud på musik, der har potentialet til at give de mest uforglemmelige, vilde, overraskende Roskilde Festival-oplevelser i år.

Se guiden til Roskilde Festival 2012 »

Alternativ guide til Roskilde Festival

For tiende år i træk har musikbibliotekar Karsten Olesen kastet sig ud i det mastodonte projekt, som ene skribent og redaktør, at favne stort set hele årets musikprogram på Roskilde. Forvent ikke den objektive sandhed i guiden, men tag dig god tid og lad dig imponere over Hr. Olesens omfattende viden, i denne 90 siders guide spækket med anbefalinger.

Læs den alternative guide til Roskilde Festival »

Guide til Copenhagen Jazz Festival

Copenhagen Jazz Festival er igen i år garant for et imponerende udbud af jazzens superstjerner. Vi har kigget årets program igennem og udvalgt en række koncerter, som du i hvert fald ikke bør gå glip af.

Guide til Copenhagen Jazz Festival »

Guide til Middelaldermusik

Mange spændende musiknavne optræder i løbet af sommerens middelalderfestivaler. Læs vores guide til middelaldermusik og bliv guidet frem til de bedste musikoplevelser.

Guide til sommerens middelaldermusik »

Live footage and living dead at COPENHELL

Reporterholdet fra Bibzoom havde medbragt videoudstyr til årets udgave af Danmarks største metalfestival COPENHELL. Video-optagelserne rummer alt fra levende døde til interviews med medlemmer af upcomings fra den danske dødsmetal.

Stemningsvideoer fra COPENHELL 2012 »

Vi søger skribenter!

Brænder du for musik, er du blogger eller kan du bare gode lide at dele din viden om musik med andre?

SKRIV TIL BIBZOOM MUSIKREDAKTIONEN

»