Facebook icon Twitter icon Forward icon

Gæt: Hvem får lige om lidt mindst 15 sæt nyt tøj?

Okay. Du får 3 valgmuligheder. Er det:

A) Din bedste veninde?
Nix!

B) Hende din (alt for) pæne nabo-dame, som din mand synes er såååå pæn?
Nej, vel!?

C) Dig?
Bingo! Selvfølgelig er det dig!

Eller det vil sige: Det K A N blive dig. Hvis du er hurtig, forstås.

Helt ekstra-ordinært tilbyder jeg nemlig 8 læsere af nyhedsbrevet her (og min blog) at få en garderobe-makeover inklusive en personlig shopping-tur med mig til en pris, der ligger langt under det, jeg normalt tager for sådan en forvandling.

Normalpris 8.750 kroner.

Din – og 7 andre heldige (læs: hurtige) læseres pris: Kun 6.250 kroner.

Og jo: Jeg garanter dig, at du får mindst 15, nok nærmere 20, nye sæt tøj ud af at få besøg af mig hjemme i din garderobe, hvor jeg bagefter tager dig under armen – og så går vi sammen ud og shopper de ting, du mangler for at gøre din garderobe til en lækker helhed.

Nej, vi shopper ikke amok. Vi supplerer bare med præcis de key-items, du lige nu mangler – og som er årsagen til, at du står der og sukker i undertøj uden at ane hvad du skal tage på. (Vidste du i øvrigt, at en kvinde i løbet af sit liv bruger 287 D A G E på at stå og stirre ind i sin garderobe, og bande over at hun ikke har noget at tage på?).

Alt for mange (lækre) kvinder bruger alt for meget tid på at sukke over, at de ingenting har at tage på.

Og alt for mange kvinder løber lige nu desperate rundt ude i butikkerne og hiver tøj ned af hylderne, fordi ’nu er det forår – og hvis jeg ikke får nyt kluns nu, så har jeg ikke en trevl at tage på lige om lidt’.

Jo. Du. Har.

Din garderobe bugner af fedt tøj, du aldrig har tænkt på at sætte sammen på nye fede måder. Jeg ved det, for jeg har aldrig nogensinde lavet en garderobe-makeover med en supplerende shopping-tur med nogen kvinde på denne planet, som ikke har fået mindst 15 nye, lækre sæt tøj ud af det.

Til gengæld ser jeg dagligt kvinder bruge formuer (!) på tøj, sko og tilbehør, som de tror, vil redde deres garderobe. Det sker bare ikke. Fordi, de typisk kommer hjem med endnu 5 T-shirts (de havde i forvejen) eller kommer hjem med noget, der så ustyrligt fedt ud i butikken – … men mindre fedt hjemme foran spejlet.

Mit råd er: Drop det.

  • Du bliver ikke lækrere af at shoppe alt det forkerte
  • Du får ikke mere rigtigt tøj af at købe mere af det forkerte
  • Du får ikke større udvalg af at købe endnu en T-shirt, endnu et par slidte jeans, endnu en sort blazer …

Det, der skal til er … – overblik!

 

Overblik over din garderobe: Hvad har du? Hvordan kan du bruge det på nye fede måder? Og hvad mangler du – helt specifikt? (Du bliver overrasket over hvor lidt, du faktisk mangler, og over at det, du mangler, er noget helt andet, end du lige nu tror).

Overblik over din stil: Hvad klæder dig? Hvad fungerer bare ikke til dig? Hvorfor? Og hvordan spotter du på lang afstand præcist hvad du skal købe og hvad du skal lade ligge?

Overblik over din figur: Skal du have lange ærmer eller tre-kvarte? Må du gå i stumpebukser – eller er det det værste, du kan gøre? Kan din mave skjules – og med hvad? Fortsæt selv listen af aha-oplevelser, der gør det så meget nemmere at klæde dig selv på. I al evighed fremover.

Ikke mere sniksnak.

Jeg har 8 tider i kalenderen. Ikke til 8.750 kroner. Men til kun 6.250 kroner (penge, du hurtigt har tjent ind på de fejlkøb, du undgår at begå fremover – og alt det tøj, du ikke behøver at gå ud og købe når jeg har haft dig i hænderne).

For det beløb får du og 7 andre hurtige læsere:

  • 7 totalforvandlende timer i 1-til-1-selskab med mig
  • En komplet garderobe-makeover, hvor vi sammen gennemtrevler din garderobe, og toptuner den til en lækker helhed, der oser af dig
  • En personlig shopping-tur, hvor jeg tager dig under armen og med ind i de butikker, jeg allerede har luret, er de helt rigtige til netop dig
  • Mindst 15 nye sæt tøj, men regn bare med 20
  • En kaskade af aha-oplevelser, personlige stylingtip og fif, du kan bruge i al evighed – du vil elske det.

Der er 8 tider i min kalender frem til 28. juni. Du skal altså være fyr og flamme efter at få en stil-overhaling enten her i maj eller senest 28. juni for at kunne gøre brug af tilbuddet.

Er du klar?

Book din forårs-garderobe-makeover inklusive personlig shopping-tur lige her >>>

Tilbuddet gælder indtil de 8 tider er væk. Og din tid skal ligge i maj eller juni.

Jeg glæder mig til at vise dig, hvor lækker du er.

You will be surprised!

 

Kh. Christina

 

Ps. Er du selvstændig og momsregistreret, så husk at du kan trække momsen fra. Det betyder, at din pris ikke er 6.250 kr., men kun 5.000.

Pps. Bor du på Fyn eller i Jylland, så vil der være tillæg for kørsel.