Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Origineel kerstcadeau? Een abokado!

Wist je dat grootouders en kleinkinderen liever samen het openbaar vervoer nemen voor een uitstapje naar zee, winkelplezier, een dagje naar het bos of park. 

Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor oma en opa? Met een abokado schenk je hen 1 jaar lang zorgeloos bus- en tramplezier voor slechts 55 euro. 

Twijfel niet langer en bestel hier je abokado.

Bestel hier je abokado

De Lijn laat je niet in de kou op kerstavond

Op donderdag 24 december 2015 rijden alle bussen en trams in Gent tot 20 uur volgens hun normale dienstregeling. Vanaf 20 uur is er een aangepast kerstaanbod en ook het nachtnet brengt je trouw weer veilig thuis tot 1 uur 's nachts. 

Alle gewone vervoerbewijzen zijn geldig op kerstavond. 

De Lijn wenst u een vrolijke kerst!

Onze chauffeurs brengen je veilig thuis op oudejaarsnacht

Goede voornemens voor 2016 beginnen op 31 december 2015. Laat je auto aan de kant want meer dan 350 chauffeurs van De Lijn brengen je veilig thuis tijdens oudejaarsnacht. 

Een oudejaarsnachtbiljet kost slechts 3 euro. Hiermee kan je 30 uur onbeperkt op stap met alle bussen en trams van De Lijn van 31 december om 18 uur tot en met 1 januari middernacht. Ook alle andere vervoerbewijzen (lijnkaarten, abonnementen, SMS-ticket,...) zijn geldig.

Dankzij de provincie zijn de speciale feestbussen in Oost-Vlaanderen zelfs helemaal gratis. In regio Gent brengen 19 feestbussen je veilig naar je favoriete eindejaarsparty. 

Kom hier alles te weten over het eindejaarsaanbod.

Gratis feestbussen dankzij provincie Oost-Vlaanderen
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.