? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Sommeren ser endelig ud til at have ramt Danmark, men på Aronsen har vi stadig travlt med at give jer fantastiske læseoplevelser. Både med nye udgivelser, men også med vores tidligere succeser, som bliver mere og mere tilgængelige!

Hr

Succes på Mofibo

På Aronsen har vi i den seneste tid satset på at ramme de digitale bogmedier, for at gøre vores udgivelser mere tilgængelige for læserne.

I juni måned har særligt to titler braget igennem på Mofibo, nemlig Blod af Håkan Ôstlundh og Udkanten af Lasse Hjorth Madsen. Læserne på det digitale bogmarked er vilde med vores spændingsromaner!

Danske Lasse Hjorth Madsen har opnået at få Udkanten helt frem på side 1, side om side med forfattere som Jo Nesbø, Ken Follett og Lars Kepler. Derudover blev hans bog downloaded ikke mindre end 300 gange, på bare to uger.

På Mofibo kan du gøre sommeren endnu bedre!

Hr

Ny spændende krimi på vej!

Inline

Vi bliver lidt ved Lasse Hjorth Madsen...

For tiden er vi på Aronsen i fuld gang med at finpudse de sidste detaljer i hans kommende bog. Uden at røbe alt for meget, så kan vi gøre det klart, at det bliver en krimi. Men ikke en krimi som alle de andre.

Hovedpersonen, Matias Kaa, er en speciel fyr. Når han ikke knuser tal for Centralforbundet, elsker han at bruge tid på sine to store passioner: sushi og haikudigte. Og så er han lidt vild med kollegaen Josefine. Efter generalsekretærens mystiske selvmord i Centralen, begynder Matias og Josefine sammen at grave i nogle af de mystiske hændelser, som bliver ved med at dukke op til overfladen. De har uden tvivl fået færden af noget, og Matias må udfordre sin egen personlighed, for at komme til bunds i sagen.

Krimien er både intelligent, morsom og nervepirrende. Et internationalt forbrydersyndikat er indblandet i de skræmmende hændelser, som ligeledes omhandler en psykopats skruppelløse gerninger, korruption og afpresning.

Vi glæder os til udgivelsen i september!

Hr

Sensitive børn på Plusbog

Inline

Et andet digitalt bogmedie hvor I kan finde Aronsens bøger er på Plusbog. Her finder du alverdens gode bøger, og det endda til ganske fornuftige priser.

I juli bliver Athina Delskov og Lenne Sonnes Sensitive børn månedens bog på Plusbog. Det betyder at der kommer yderligere rabat på den succesfulde bog, hvori du kan finde gode råd og oplysninger om børns sensitive personlighedstræk.

Desuden nærmer vi os udgivelsen af den næste bog i serien, nemlig Sensitive unge, hvor de samme forfattere sætter fokus på de sensitive fra 13 til 20 år. Den glæder vi os meget til, og er sikre på at den bliver nyttig for mange familier.

I kan følge os på Facebook, hvis I løbende vil holdes orienteret om hvad der sker på forlaget. Vi ønsker jer alle en god og varm juni.