Facebook icon Twitter icon Forward icon

MAJ 2013 - workshop og kurser

1-dags workshop med en af verdens førende eksperter i innovation management og co-creation

På grund af stor efterspørgsel tilbyder vi nu en 1-dags version af workshoppen om co-creation og innovation management, som Instituttet for Fremtidsforskning udbyder i samarbejde med Roskilde Festival og CBS.

På workshoppen kan du møde en af verdens førende eksperter i co-creation og innovation mangement, Sudhanshu Rai og få konkrete værktøjer til at booste problemløsning og innovationskapaciteten i din organisation. Hør hvorfor en ny tilgang til innovation er nødvendig i fremtiden og få viden og indsigt i, hvordan Roskilde Festival arbejder med innovation og strategi overvejende baseret på frivillig arbejdskraft. Pris: 5.900 kr.

Læs mere om workshoppen 5. juli

Tænk på fremtiden

Instituttet for Fremtidsforskning udbyder kurser indenfor strategi, omverdensanalyse, risk management, scenario planning, innovation, kreativitet og sociale medier.

Lige nu får du last minute rabat på nedenstående kurser:

Tilmelder du dig et eller flere af nedenstående kurser inden d. 27/5, får du lige nu 25% rabat per person eller du kan tage en kollega med og deltage to for éns pris. Bemærk: rabatter kan ikke kombineres.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt Claus Kjeldsen på ck@cifs.dk eller ring +45 2825 3101.

Sociale medier er stadig fremtiden

Natasha Friis Saxberg

Digital entrepreneur Natasha Friis Saxberg er kursusleder på Instituttets kurser om digitale medier og digital strategi. Der er både kurser for nybegyndere og garvede, som ønsker at fremme virksomhedens digitale profil.

På kurset "Sociale medier - fra strategi til praksis" får du indblik i, hvordan sociale medier kan anvendes til at styrke den interne kommunikation, vidensdeling, rekruttering og produktinnovation på din arbejdsplads. Natasha præsenterer best practice cases, som understøtter, hvordan man digitalt kan skabe værdi og en levende kommerciel profil. 

Læs mere om kurset d. 3. juni her

"Skab en succesfuld kommerciel profil på sociale netværk" er kurset for dig som allerede arbejder med det digitale univers, men ønsker vidensdeling og sparring fra andre i dit felt. På kurset lærer du, hvordan man skaber langvarige relationer med virksomhedens eksisterende og fremtidige kunder og, hvordan et "like" kan udmunde i viral deltagelse. 

Læs mere om kurset d. 11. juni her

Læs også Natashas artikel om, hvorfor dialog og deling på sociale medier er essentielt: ”Engagement skaber samtaler – samtaler skaber communities”.

Brugerdreven innovation

Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard er kursusleder på Instituttets kurser om innovation og kreativitet og har stor erfaring med struktureret ideudvikling, kreativitet og på at bygge bro mellem teori og praksis.

Kurset "Brugerdreven innovation" viser, hvordan du gennem etnologiske værktøjer kan få ny viden om dine kunders erkendte og ikke erkendte behov, og hvordan den vitale information, du modtager, omsættes til fremtidens produkter eller serviceydelser gennem en veltilrettelagt innovationsproces.

Læs mere om kurset 12. juni her

Skræddersy et kursus til din virksomhed

Instituttets faste kursusudbud er åbent for alle, men kan også skræddersyes til din virksomhed. Et skræddersyet kursus eller workshop sikrer, at alle dine kolleger arbejder fælles og målrettet mod din virksomheds optimale fremtid. Kontakt Claus Kjeldsen på ck@cifs.dk eller ring +45 2825 3101 og hør mere om mulighederne eller læs mere her.