Har du problemer med at læse nyhedsbrevet, så tilføj newsletter@cifs.dk til din adressebog, eller læs det online.

Instituttet for Fremtidsforskning
nyhedsbrev
10. januar 2012


Tip en ven

Facebook Like Button  Tweet Button

Kære læsere

Et nyt år er begyndt, og vi har her i årets første nyhedsbrev samlet en række indsigtsrige tilbud, der klæder dig godt på til at gå udfordring og udvikling i møde.

God fornøjelse!


Start året med at være et skridt foran

Hvad bringer 2012?

What’s up 2012 sætter Instituttet for Fremtidsforskning fokus på, hvilke forretnings- og markedsstrategiske overvejelser det nye års begivenheder og tendenser inden for økonomi, storpolitik og teknologisk udvikling kan føre til for erhvervslivet.


Robotter i virkeligheden

13. januar er sidste tilmeldingsfrist til RoboCluster-seminaret Robotter i virkeligheden - nu og i morgen, som afholdes i København 1. februar

Seminaret giver dig bl.a. indblik i, hvilke fremtidige udviklingstendenser på robotområdet, der kan være med til at holde produktion, levestandard og velfærd oppe i fremtiden.

Oplægsholderne er eksperter fra Designskolen Kolding, Instituttet for Fremtidsforskning, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet.


Vil du vide mere om strategi?

Nu er der nye datoer for Instituttets kursus, Strategiprocessen - fra formulering til implementering

Instituttet og det danske konsulenthus Implement har udviklet et unikt kursus, hvor du får en grundig introduktion til, hvordan du laver strategi – fra start (omverdens-og megatrendsanalyse) til slut (implementering af strategi).

Kurset blev meget hurtigt udsolgt, da det blev afholdt i efteråret, så meld dig til allerede i dag!


Gratis konference om global mobilitet i Aarhus

Oplev Instituttets fremtidsforsker Julie Kronstrøm Carton sammen med andre eksperter i en paneldebat på konferencen Talentville of Tomorrow

Konferencen stiller skarpt på morgendagens globale talenter. Du får indblik i de tidligere, nuværende og - endnu vigtigere - fremtidige rammebetingelser for at tiltrække og fastholde internationale talenter. Det er gratis at deltage.


Modkultur bliver mainstream

Time Magazines Person of the Year 2011 er 'The Protester' - mao. er Modkulturen vendt tilbage efter 90ernes og 00ernes sorgløse jagt efter mere forbrug, selvrealisering og hedonisme

Instituttets nye bog om Modkultur og vores foredrag om Modkultur giver konkrete bud på, hvordan virksomheder kommunikerer med modkulturen og agerer på - eller skaber - de nye markeder, der er ved at opstå på både fysiske og digitale platforme.


Husk reception for Johan Peter Paludan

Efter 35 år stopper Johan Peter Paludan som fastansat på Instituttet, men han fortsætter som associeret medarbejder

I den anledning inviterer vi til reception mandag den 16. januar 2012 kl. 16-19.00 på Nørre Farimagsgade 65, 1364 København K.

Til lejligheden er en endnu ældre medarbejder også inviteret: Instituttets tidligere direktør, Rolf Jensen, der vil fortælle om Instituttet 'i gamle dage' - en fremtidsforsker skuer tilbage.


Tip en ven

Facebook Like Button  Tweet Button

Få indsigt i fremtidens muligheder og udfordringer


Kommende kurser

Kickstart din kreativitet
19. januar 2012, Kbh

Fremtidspositionering for salgsorganisationen
31. januar 2012, Kbh

Sociale medier i offentlig sektor
8. februar 2012, Kbh

Scenarieplanlægning for forretningsudviklere
23. februar 2012, Kbh

Breaking Out - RE-Thinking HR
29. februar 2012, Kbh

Brugerdreven innovation
7. marts 2012, Kbh

Se alle vores kurser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Annoncér i SCENARIO

Vil du annoncere i vores prisvindende magasin SCENARIO? Læs mere her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv rustet til fremtiden

Oplev Instituttets foredragskatalog og kursuskatalog.

Instituttet for Fremtidsforskning

Vi er en privat non-profit virksomhed, der hjælper private og offentlige virksomheder og organisationer med at navigere i nutiden og skabe deres ønskelige fremtid.

Vi udbyder kurser, holder foredrag og udgiver magasinet SCENARIO. Vores medlemmer modtager medlems­rapporter og tilbydes After Hours Møder.

Instituttet for Fremtidsforskning, Nørre Farimagsgade 65, 1364 København K,
telefon +45 3311 7176 | fax +45 3332 7766 | mail iff@iff.dk | web www.iff.dk

Du modtager dette nyhedsbrev på adressen [email address suppressed] fordi du har tilmeldt dig på www.iff.dk, eller fordi du er medlem af Instituttet for Fremtidsforskning. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du nemt afmelde dig.