? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

I juni måned har vi Linda Olssons fantastiske Astrid & Veronika som månedens bog. Vi håber at bogen kan gøre jeres sommer endnu bedre.

Hr

Astrid & Veronika er månedens bog i juni

Inline

Astrid & Veronika er historien om to vidt forskellige kvinder, som på trods af forskellene udvikler et helt særligt venskab.

Kun i juni: Få Astrid & Veronika for kun 69,95 kr portofri forsendelse (klik her)

Nyd Linda Olssons skønne debut i det dejlige danske sommervejr.

Astrid & Veronika har solgt i over 75.000 eksemplarer, og fik en fremragende modtagelse af pressen. Blandt andet blev den i 2008 kåret til årets bog i Politiken, som også skrev:

"Linda Olsson føjer sig med romanen ind i den række af forfattere, som skriver på længslen efter et land og ser det i et kærlighedslys, fordi det er så langt væk. Et drømmeland med et drømmemøde, som får alle de gamle sange og viser og digte til at vælte frem i erindringen, og som binder bånd mellem gammel og ung, mellem nord og syd. En smuk oplevelse" - Politiken

Hr

Naturligt sunde børn

Inline

Lige nu har vi travlt med at gøre Anette Straadts kommende bog færdig. Den kommer til at hedde Naturligt sunde børn, og kommer til at være fyldt med gode råd om, hvordan I holder jeres børn sunde og raske.

Anette har i mange år været skribent på det populære magasin Naturli'. Samtidig har hun underholdt og informeret sin store læserskare på bloggen Æblebørn. Hun er både uddannet som sundheds- og sygeplejerske, og har til dagligt travlt med sine tre egne børn: Maja, Asbjørn og Linus.

Bogen udkommer i slutningen af august - lige tidsnok til at I kan forberede jer på efteråret, hvor influenza og snotnæser plager mange børnefamilier.

Hr

Ny thriller fra en gammel kending...

Inline

Linda Olsson har startet et nyt samarbejde med den new zealandske manuskriptforfatter Thomas Sainsbury. Sammen har de under pseudonymet Adam Sarafis skrevet den nervepirrende thriller Der er noget råddent, der er første del i en trilogi.

På Aronsen er vi enormt spændte på den kommende oversættelse, som bliver starten på et nyt kapitel i Linda Olssons forfatterkarriere.

Sam Hallberg lever et ensomt liv, præget af fortidens spøgelser. En dag møder han journalisten Lynette, som beder ham om hjælp. Sammen rodes de ind i net af korruption, der trækker tråde til det new zealandske forretningsliv, internationale politikere og krigsforbrydere.

Vi glæder os til den danske udgivelse i september, hvor I forhåbentligt vil få stor glæde af den!