Ser brevet konstigt ut? Klicka här.
Välkomen till världens ände (en timma från göteborg).

På och runt Gullmarsstrand väntar både små och stora äventyr och upplevelser. Här går lika bra att "bara vara" och njuta av stillheten och havsutsikten, eller aktivera sig genom tex kajakpaddling eller en båttur. Hit kommer du som privatgäst för en skön weekend eller med kollegorna för ett inspirerande möte.

Gullmarsstrands läge vid havet, i gattet mellan Västerhavet och Gullmaren, Sveriges djupaste fjord, ger en känsla av absolut ro och absolut närvaro. Besök oss i höst - flera trevliga upplevelser väntar.

 

Skaldjur i blickfång

På höstkanten, när västerhavet kyls och luften är hög och klar är skaldjuren som allra godast. Med vårt läge intill havet är det såklart dessa som nu står i fokus! Boka en avkopplande weekend med Sinnenas Havsbad, skaldjursplatå, eller varför inte ett hummerpaket. Är du sugen på ett äventyr rekommenderar vi dig att följa med ut på havet och själv prova lyckan att dra upp havets guld eller den goda bohuslänska musslan.

Läs mer här om skaldjursweekend , hummerpaket och mussel&ostrontur.

 

 

boka nästa möte hos oss. vi bjuder på en upplevelse.

Hos oss är konferensen inte bara effektiv, utan också njutbar. God mat, frisk luft och tankero gör sitt till upplevelsen. Vi är så stolta och glada över vår nya veranda som invigdes i början av året. Här är den perfekta platsen att samlas för en god fika eller något gott att dricka före eller efter middagen. En skön stund framför brasan blir en fin avrundning på kvällen.

I höst bjuder vi dessutom på fri entré till vårt havsbad med vidunderlig utsikt.

Helpensionspaket från 1.345 kr per person. Läs mer här.

Ring oss på 0523 66 77 88 eller maila konferens@gullmarsstrand.se för ytterligare information och bokning.

 

a

Fira jul hos oss.

Sista helgen i november dukar vi upp ett dignande klassiskt svenskt julbord med allt som hör därtill. Börja kvällen med glögg framför brasan i nya verandan. Kom i stämning till julens toner och dofter, för att sedan inta det uppdukade julbordet.

PRIS: 495 kr per person.

Serveras torsdag-lördag från 27 nov till 20 dec.

Njut lite extra - bo kvar! Boka julpaket med övernattning. Läs mer här.

Välkommen till oss.

Vill du avsluta din prenumeration på detta nyhetsbrev? Klicka här