Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

http://gent.delijn.be/events

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Vakantieregeling: vanaf 30 juni

De vakantieregeling van De Lijn volgt het vakantieritme van de scholen. Die vatten hun grote vakantie dit jaar uitzonderlijk aan op maandag 30 juni. Ook de vakantieregeling van al onze bussen en trams gaat daarom in op maandag 30 juni. Toch staat De Lijn waar het kan paraat met extra diensten, want ook deze zomer is er weer heel wat te beleven in eigen land. Dat bewijzen onderstaande festiviteiten meteen!

Hier vind je nog meer uitgaanstips.

Duivels Feest in Ghelamco Arena

De Rode Duivels drijven de spanning op met hun 1/8ste finaleplaats op het WK in Braziliƫ. Of onze raspaardjes in 90 minuten ook een ticket voor de kwartfinales kunnen scoren, komen we te weten op dinsdag 1 juli.

Dankzij de ‘Duivelse Feesten’ van KAA Gent en Goosebumpsevents, als opvolger van de ‘Love the Samba’-party’s, kan dat in een echt stadion, voorzien van reuze-LED-schermen die vanop elke stoel een perfect zicht bieden op onze Rode Duivels. Met warming-up-dj’s en een afsluitparty zal de sfeer er bij de duizenden supporters beslist goed inzitten.

KAA Gentsupporters betreden de feestelijke Ghelamco Arena gratis, anderen betalen 5 euro. Opgelet: vergeet je niet online te registeren via www.duivelsefeesten.be. Tijdens die online registratie kan je meteen aangeven of je mee wil met de pendelbus die van Flanders Expo naar de Ghelamco Arena rijdt. Een goed idee als je de verkeersdrukte rond het stadion wilt vermijden. Een rit op onze pendelbus kost 2 euro, parkeren op Flanders Expo is gratis.

Alle info over de Duivelse pendelbus lees je hier.

Kinderen Baas met Jommeke

Op zondag 6 juli staan striphelden Jommeke en Flip samen met hun (jeugdige) fans voor een groots avontuur in diezelfde Ghelamco Arena. Op deze vijfde Jommekesdag zullen zo’n 6.000 kinderen van 11 tot 18 uur de Ghelamco Arena inpalmen om penalty’s te trappen, tegen elkaar te racen met autopeds of gocarts, te koken, te knutselen, te bikkelen en te schmikkelen. Het volledige programma vindt u op www.jommeke.be.

Uiteraard zijn ook mama’s, papa’s en ander fijn gezelschap van harte welkom. Jommeke hoopt dat iedereen op een zo groen mogelijke manier naar zijn feest komt. Te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. De Lijn versterkt speciaal voor de gelegenheid haar buslijn 65 vanaf 10.30 uur tot 12.30 uur (laat Jommeke niet wachten) en van 17 en 19 uur (dan moet ook Jommeke naar huis). In totaal worden acht extra ritten ingepland van Gent Sint-Pieters naar de Ghelamco Arena en terug.

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.