Heraanleg Heerweg-Noord en -Zuid

 
 

Plaatsing nieuwe trambrug

Afgelopen nacht is het eerste deel van de trambrug succesvol over de E40 geplaatst. Vanaf 21 uur werd de E40 richting Brussel afgesloten en begon de opstelling van de kraan. Rond 23 uur kwamen de betonnen brugliggers aan en kon het precisiewerk beginnen. Eén voor één werden de liggers succesvol op de pijlers gehesen.

 
Zwijnaardebrug onderbroken
 
 

In de nacht van dinsdag 27 januari op woensdag 28 januari 2015 wordt het tweede deel van de trambrug over de E40 gelegd. Daarbij wordt de E40 richting Oostende afgesloten.

Afsluiten Zwijnaardebrug

Deze nacht zal het deel van de Zwijnaardebrug (ter hoogte van Coca-Cola) over de E40 opnieuw tijdelijk worden afgesloten. De brug wordt afgezet tijdens het laden en lossen van de 28 meter lange liggers voor de nieuwe trambrug. Hierdoor is het niet mogeliijk om op dat moment over de brug te rijden. We verzoeken iedereen om geen onnodige verplaatsing uit te voeren na 22.00 uur en voor 6.00 uur. Voor noodgevallen kan de doorgang steeds worden vrijgemaakt.

Vragen?

Voor alle vragen tijdens het verloop van de werkzaamheden mag u contact opnemen met Katelijne Vervaet, werfcommunicator van De Lijn Oost-Vlaanderen.

E-mail: katelijne.vervaet@delijn.be

Tel: 09 211 92 31