? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Så er det endelig blevet forår! 

Nyd de lyse forårsdage med månedens bog af Emma Hamberg eller kig nærmere på vores nye udgivelser i maj, Sund, glad og gravid - du bli'r hvad du spiser! og Forårsjagt.

Hr

Månedens bog i maj: Emma Hambergs rosengädda-trilogi

Inline

I maj måned har vi på ARONSEN valgt tre bøger som månedens bog.

Emma Hambergs Rosengädda-trilogi består af tre fantastiske feelgood romaner: Næste stop Rosengädda, Hjerter i brand (må ikke slukkes) og Forårsjagt, som alle tre udkommer som paperback d. 8. maj.

Den hjertevarme trilogi tager læseren med på en rejse til den lille svenske by, Rosengädda, hvor vi møder vi Tessan, Bror og Jane. En trilogi om livet, kærligheden og om at se sin egen svaghed, som en af de største styrker.

"en rigtig feel good-bog med elementer, som man også finder i ’Stegte grønne tomater’, ’Chocolat’ og ’Babettes gæstebud’ tilsat en god omgang svensk skærgårdsidyl" - Litteratursiden.dk

"Jeg vil anbefale dig at læse hele serien, som er vidunderlig læsning." - Frk. Bogorm

Bøgerne koster normalt 129,95 kr., men kan i hele maj måned fås for kr. 49,95 pr. stk. med fri fragt. Køb dem via forlagets hjemmeside HER

Hr

Nu er den banebrydende graviditetsbog her!

Inline

Lene Hansson og Christina Hedegaard har skrevet en fantastisk bog, der hjælper dig med at gøre din graviditet til din egen, ved at lytte til dig selv og dine behov.  

Sund, glad og gravid - din baby bli'r hvad du spiser! er bogen til dig, der allerede er gravid, planlægger at blive gravid, eller har udfordringer med at blive naturligt gravid.

Oplev, hvordan en graviditet kan være en opdagelsesrejse, hvor du gennem naturlig kost samt ved brug af øvelser fra bogen kan optimere din krop og din psyke og påvirke dit barn positivt.

I bogen får du også:
  STORKEKUREN® – en trin for trin-guide til dig, hvor graviditeten lader vente på sig
METAsundhed – et redskab til at forklare, hvordan psyken kan spænde ben for en graviditet
Rebozo-massage
Lækre opskrifter

Læs mere om bogen på www.forlagetaronsen.dk

Hr

nyhed: Emma Hambergs forårsjagt nu som paperback

Inline

Tredje bind i Rosengädda-serien udkommer d. 8. maj som paperback. En uimodståelig feelgood roman til solrige forårsdage og lune sommeraftener. 

I bogen møder vi Tessan, som har sin egen restaurant. Men at drive sin egen restaurant er ikke holdbart hvis hun skal stå for både maden, driften, booking, holde styr på økonomien og samtidig være en god mor.Tessan ville ønske at hun havde noget hjælp. 

En dag dukker der to mennesker op i Rosengädda. Og de tilbyder lige præcis dét, Tessan har gået og længtes efter. Fuld opbakning, kvit og frit. Det er jo herligt, men Tessan kan ikke forstå, hvorfor de vil gøre så meget for hende. Og da hun finder årsagen, vender det op og ned på hendes liv – og hele Rosengädda.

"en rigtig feel good roman – denne gang dog med lidt mere kant og mere stillingtagen til aktuelle politiske emner i Sverige." - Bogblogger.dk

"Hambergs romaner om Rosengädda bliver, som Tessans liv, bedre og bedre." - Litteratursiden.dk

De andre bøger i serien er: Næste stop Rosengädda og Hjerter i brand. Læs mere om bøgerne HER