st_logo st_takepart
spacer

Meld dig ind i kampagnens netværk og følg med i debatterne

Gå til LinkedIn-gruppen ›
spacer
spacer
spacer

24. April 2012

st_date-btn
Se nyhedsbrevet i din browser st_share
spacer spacer spacer

10 særlige steder i landskabet udvalgt

spacer

Spektakulære landskaber i sand og vand, magiske mose-områder, bløde bakker, verdenskendt vadehav, klinter, klitter og et enestående dyreliv. De danske yderområder er rige på storslåede landskaber. Nu har Realdania og Naturstyrelsen under Miljøministeriet – i samarbejde med et fagligt ekspertpanel – udvalgt 10 særlige steder i yderområdernes landskaber. Knap 33 mio. kr. er afsat til realisering af ankomst- og formidlingsfaciliteter, forstået som små, præcise arkitektoniske indgreb, der skal forbedre oplevelsen af naturen i de danske yderområder. I løbet af sommeren følger arkitektkonkurrencer om den endelige udformning af de forskellige landskabelige indgreb.

Læs mere ›
spacer
st_divider spacer st_divider
spacer
spacer
spacer spacer

Stedet Tæller lancerer inspirationspublikation

spacer

I inspirationspublikationen Steder i landskabet, som udkommer i dag, kan man læse om, hvordan arkitektur i den allermindste skala skaber særlige oplevelser i naturen og inviterer til eftertanke og udforskning. Find 30 gode eksempler fra hele verden og syv faglige ekspertartikler, der belyser emnet fra forskellige vinkler.

Læs om og bestil publikationen
spacer
st_divider
spacer
spacer spacer

Workshop i Spinderihallerne

spacer

Den 19. april mødtes repræsentanter fra de 25 udvalgte projekter i Mulighedernes Danmark og Kvalitet i kysternes turistbyer i Spinderihallerne i Vejle. Gennem inspirerende oplæg og to energifyldte workshops fik deltagerne værktøjer og inspiration til den videre udvikling af deres ideer.

Læs mere om dagen
spacer
st_divider
spacer
spacer spacer

Se gode eksempler på arkitektur i naturen

spacer

Find 30 nye cases med fokus på arkitektur i landskabet. Se den usynlige bro, der skærer igennem et forsvarsværk, udsigtsposten Balcón de Manubles eller den midlertidige installation i en estisk skov. Læs også om den uofficielle losseplads, der blev rekreativt område og om rastepladsen, der både tilbyder ly, læ og udsigt.

Se alle kampagnens cases
spacer
st_divider
spacer spacer

Afmeld nyhedsbrev

spacer

Klik her for at afmelde dig vores nyhedsbrev.

st_afmeld
st_footer-lighthouse
st_footer-bottom
st_logo-footer
spacer