Har du problemer med at læse nyhedsbrevet, så tilføj newsletter@cifs.dk til din adressebog, eller læs det online.

Instituttet for Fremtidsforskning
nyhedsbrev
1. maj 2012


Tip en ven

Facebook Like Button  Tweet Button


Instituttet for Fremtidsforskning får ny chef

Instituttet for Fremtidsforskning får ny direktør med virkning fra den 1. juni 2012, hvor Ulrik Blinkenberg overtager ledelsen

Samtidig vender Instituttets nuværende konstituerede direktør, Henrik Persson, og konstituerede økonomidirektør, Finn Ramstad, tilbage til deres stillinger som fremtidsforskere.  

Ulrik Blinkenberg er 47 år, uddannet jurist og kommer fra et job som udviklingsdirektør hos Teres Medical Group. Han har lang ledererfaring og har arbejdet med strategi, innovation og virksomhedsudvikling både i Danmark og internationalt bl.a. med fokus på sundhedssektoren.

Ulrik Blinkenberg er stifter af Copenhagen Concept, som hjælper mindre start-up virksomheder i gang, og han er engageret i flere erhvervsnetværk, bl.a. Selskab for Virksomhedsledelse, der alle har fokus på fremtidens erhvervs- og samfundsmæssige udfordringer.

Ulrik Blinkenbergs ledelsesmæssige kvaliteter, hans store interesse for fremtidsforskning og hans brede netværk, kombineret med helt konkrete erfaringer som iværksætter og forretningsudvikler, giver ham en helt særlig profil, som matcher Instituttet for Fremtidsforskning.

I forbindelse med jobskiftet udtaler Ulrik Blinkenberg, at han ser frem til at markere Instituttet for Fremtidsforskning i endnu flere internationale sammenhænge og til at sikre både medlemsvirksomheder og kunder et fortsat højt profileret og toneangivende Institut.

Styrelsen og medarbejderne hilser Ulrik Blinkenberg varmt velkommen som direktør for Instituttet.

Henvendelser kan rettes til:

Administrerende direktør
Ulrik Blinkenberg, ub@iff.dk, Tlf. 40 25 19 64

Formand for Styrelsen
Karl Iver Dahl-Madsen, kid@iff.dk, Tlf. 29 63 83 42

Reception

Vi byder officielt velkommen til Instituttets nyudnævnte administrerende direktør Ulrik Blinkenberg den 7. juni 2012

Vi fejrer tiltrædelsen med en reception hos Instituttet for Fremtidsforskning, Nørre Farimagsgade 65 kl 18.30.


After Hours om og med Generation Y

7. juni i Salon K i Huset i Magstræde

Vi byder på mousserende vin, jordbær og paneldebat med medlemmer af Instituttets Generation Y panel. Vi fremlægger også resultaterne af Instituttets medlemsrapport om generationen (udkommer slut maj), der er blevet kaldt alt lige fra overforkælede super-egoister til Outcast Generation.

Arrangementet er gratis for medlemmer og koster DKK 3500,- for ikke-medlemmer.


SCENARIO 03:2012 ude nu

Dette nummer af magasinet står i piraternes tegn. Både dem der deler filer og dem, der tager gidsler. Om sidstnævnte gruppe har Timothy Wittig skrevet indsigtsfuldt og tankevækkende - og du får en appetiser på artiklen her:


Deltag i Rebuild21 til partnerpris

Igen i år er Instituttet partner på ledelses- & innovations konferencen Rebuild21

Du kan bl.a. høre Instituttets Klaus Æ. Mogensen i en Break-out session: ”Banks are software - finance goes open source? – What challenges and potentials are banks facing in an open software ecosystem?”

Angiv IFF i feltet 'reference/promo-code' og deltag i Rebuild21 til partnerpris Kr. 4440,- (normalprisen for begge dage er kr. 5445,-)


Instituttet i samarbejde med Hovedorganisationen Virke

Morgenseminar i Oslo 11. maj 2012 kl. 9.00 - 11.00 - dørene åbnes kl.8.15 og morgenmad serveres frem til kl.9.00

Hvordan skabes en kreativ og innovativ organisation? Instituttet præsenterer den seneste rapport, hvor vi debatterer innovationsledelse med praktikere, internationale ledelseseksperter og 8 innovative virksomheder. Instituttets fremtidsforsker Martin Kruse præsenterer rapporten og leder debatten.


Tip en ven

Facebook Like Button  Tweet Button

Instituttet for Fremtidsforskning får ny chef


Kommende kurser

Generation Y og det digitale landskab
15. maj 2012, Kbh

Brugerdreven innovation
16. maj 2012, Kbh

What if scenarier
30. maj 2012, Kbh

Kickstart din kreativitet
7. juni 2012, Kbh

Se alle vores kurser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Instituttet for Fremtidsforskning

Vi er en privat non-profit virksomhed, der hjælper private og offentlige virksomheder og organisationer med at navigere i nutiden og skabe deres ønskelige fremtid.

Vi udbyder kurser, holder foredrag og udgiver magasinet SCENARIO. Vores medlemmer modtager medlems­rapporter og tilbydes After Hours Møder.

Instituttet for Fremtidsforskning, Nørre Farimagsgade 65, 1364 København K,
telefon +45 3311 7176 | fax +45 3332 7766 | mail iff@iff.dk | web www.iff.dk

Du modtager dette nyhedsbrev på adressen [email address suppressed] fordi du har tilmeldt dig på www.iff.dk, eller fordi du er medlem af Instituttet for Fremtidsforskning. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du nemt afmelde dig.