Elektrische wagens onder de loep – Is rijden op aardgas een volwaardig alternatief? – Brusselse energiepremies 2018 – Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Hoe groen is de elektrische auto?

U wilt een elektrische auto kopen, want die stoot geen CO2 uit. En da’s goed voor het milieu! Ja, toch ? Hm, niet helemaal. Een e-car zorgt immers zijn hele leven lang voor CO2-uitstoot: van fabricage, levering en gebruik, tot recyclage van de onderdelen...

Zijn elektrische wagens echt milieuvriendelijk?

Rijden op aardgas, een goed alternatief?

Bij de keuze van een wagen denkt u wellicht niet meteen aan aardgas. Toch is het ook een optie die stilaan terrein wint. Inmddels rijden er in België al zo'n 9000 wagens op aardgas. Het overwegen waard? Wij zetten alle praktische info voor u op een rij.

Ontdek alles over de aardgaswagen

Let op de druk van uw cv-ketel

De cv-ketel vormt het hart van uw verwarmingssysteem. Pas als de druk goed zit, kan de verwarmingsketel optimaal werken. Niet te hoog, maar ook niet te laag. Om de werkdruk te controleren hoeft u enkel de manometer in het oog te houden.

Hoe kan ik de druk van de cv-ketel bijstellen?

Energiepremies 2018

Ook dit jaar is er een totaal budget van 22 miljoen euro beschikbaar voor Brusselaars die de energieprestatie van hun woning willen verbeteren. Van premies voor dak-, muur- of vloerisolatie tot financiële steun voor energieaudits. 


Op welke energiepremies heb ik recht in Brussel in 2018?

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit