De voordelen van een groendak - Keuzewijzer terrasverwarmers - Bescherm je toestellen tegen stroompanne - Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Lekker koel in huis, ook zonder airco! 

De kans is groot dat het weer een hete zomer wordt. Tja, niet bepaald makkelijk om het dan binnen draaglijk te houden... Airco lijkt veelal de mirakeloplossing. Toch bestaan er heel wat alternatieven die een pak goedkoper én milieuvriendelijker zijn.

Wat zijn de alternatieven voor airconditioning?
Met deze tips hou je het frisCreëer een zalig buitengevoel

Klaar voor een staycation deze zomer? Dan biedt wat groen zeker een meerwaarde. Een groendak oogt niet alleen mooi, het is bovendien een duurzame isolatie. Groendaken bestaan in alle maten en vormen. Ook geschikt dus voor wie klein behuisd is en in de stad woont...

Wat zijn de voordelen van een groendak?

Terrasverwarmer voor frisse avonden

Leuk, zo'n avondje met vrienden in de tuin. En lap, net dan wordt het frisser! Op zo'n momenten is een terrasverwarmer ideaal. Maar het grote aanbod maakt kiezen best moeilijk. Dus voor welke ga je dan, en hoe zit het precies met het verbruik van zo'n bijverwarming?

Lees meer

Hoe schade vermijden bij stroompanne? 

Een stroompanne kan verschillende oorzaken hebben. Sommige toestellen lijken trouwens gevoeliger dan andere voor extreme spanningsschommelingen. Geen nood, met de juiste maatregelen voorkom je mogelijke schade en ongemak.

Zo bescherm je je toestellen tegen stroompannes op het net

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit