Heraanleg Heerweg-Noord en -Zuid

Nieuwsbrief dd. 01-10-2014

 
 

Begin dit jaar startten grote werkzaamheden in Heerweg-Noord en -Zuid. Fase 1 wordt op 3 oktober afgerond. Dat betekent dat de buslijnen 44, 70 en 71 opnieuw hun normale reisweg volgen vanaf 4 oktober. Lijnen 5 en 47 volgen nog steeds een omleiding.

Hieronder vindt u de meest actuele informatie terug.

 
EINDE FASE 1 OP 3 OKTOBER
 
 

Op 3 oktober wordt het kruispunt Dorpsstraat/Hutsepotstraat afgewerkt, net als Heerweg-Zuid en het stuk Heerweg-Noord vanaf de kruising met de Hutsepotstraat tot voor de kruising met de Tramstraat.

Voor voetgangers en (brom)fietsers:
 

Alle voetgangers en (brom)fietsers kunnen vanaf 4 oktober zonder hinder gebruik maken van de nieuw aangelegde fiets- en voetpaden.

Voor gebruikers van het openbaar vervoer:
 
  • Lijnen 44, 70 en 71 rijden vanaf 4 oktober weer door de Heerweg-Zuid en Heerweg-Noord tot aan de Tramstraat. Dat betekent dat de haltes Remi Vlerickstraat en Hutsepotstraat weer bediend worden.
  • Lijn 5 volgt zijn normale reisweg, via de Heerweg-Zuid, tot aan de Tramstraat. Haltes Sporthal Hekers, Ter Linden en Hutsepotstraat worden opnieuw bediend. Verder volgt hij de huidige omleiding via de Tramstraat en de Grotesteenweg Noord.
  • Voor lijn 47 verandert niks op 4 oktober. Deze buslijn blijft de huidige omleiding volgen.

Voor een uitgebreid overzicht van de huidige omleidingen, klik hier.

Voor automobilisten:
 

Ook automobilisten hebben vanaf 4 oktober vrije doorgang in de Heerweg-Zuid en de Heerweg-Noord tot aan het kruispunt met de Tramstraat.

 
HANDELAARS BEREIKBAAR
 
 

Vanaf 4 oktober is uw favoriete fotograaf, restaurant, apotheek, juwelier, verzekeringskantoor,… weer vlot bereikbaar met de wagen.

Klik hier voor meer informatie en klik vervolgens door naar de ‘handelarenfolder van september 2014.