Wordt deze e-mail niet goed weergegeven, klik dan hier.

Dialogic

Tuesday 18 June

Optimalisatie clustering met tool Dialogic

Alt

Voor het programma School aan Zet moeten deskundigen met diverse expertises worden gekoppeld aan groepen scholen die enigzins bij elkaar in de buurt liggen en een zelfde soort hulpvraag hebben. Een klus die moeilijker was dan gedacht en waarbij een door Dialogic ontwikkeld algoritme uitkomst bood. Lees meer..

Handleiding publiek WiFi: publiekwifi.nl

Alt

In april vond bij Dialogic een bijeenkomst plaats voor gemeenten die aan de slag willen met publiek Wifi. Tijdens de bijeenkomst heeft Dialogic de website www.publiekwifi.nl gelanceerd. Deze website vormt een handreiking voor gemeenten die ook aan de slag willen met publiek WiFi en bevat tevens een overzicht met lopende initiatieven. U vindt ook de presentaties en een kort verslag van deze bijeenkomst.

Evaluatie Syntens aangeboden aan Tweede Kamer

Alt

In opdracht van het Ministerie van Economische zaken evalueerde Dialogic het functioneren van Syntens. Het opgestelde evaluatierapport is onlangs aangeboden aan de Tweede Kamer. U kunt het rapport downloaden op onze website. Lees meer..

Methodologisch kader waardeketen roadmaps

Alt

In opdracht van het Vlaamse departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) ontwikkelt Dialogic (in samenwerking met TNO) een handleiding dat Vlaamse bedrijven en kennisinstellingen gaat helpen bij het opstellen van roadmaps. Deze roadmaps zijn onderdeel van het Vlaams Nieuw Industrieel Beleid (NIB). Binnen dat beleid – dat aansluit bij de Europese ambities op het vlak van (her)industrialisatie – staan slimme specialisaties middels een gericht clusterbeleid centraal. Lees meer..

Dialogic lanceert verbeterde website

Alt

Dialogic heeft haar website flink op de schop genomen en voorzien van een nieuw likje verf. Op de nieuwe, frisse startpagina kan direct worden doorgeklikt naar sleutelprojecten van Dialogic. Daarnaast is de website nu ook volledig in het Engels beschikbaar en hebben de labels Dialogic Next Step (strategisch advies) en Insight (monitoring & data-analyse) een prominentere plaats gekregen. Uiteraard kunt u onderweg nog steeds gebruik maken van de app Dialogic in Beeld om op de hoogte te blijven van relevant nieuws en nieuwe publicaties. Bekijk de nieuwe startpagina..