Har du problemer med at læse nyhedsbrevet, så tilføj newsletter@cifs.dk til din adressebog, eller læs det online.

Instituttet for Fremtidsforskning
nyhedsbrev
27. marts 2012


Tip en ven

Facebook Like Button  Tweet Button


What if scenarier

Nyt kursus

Dette kursus sigter imod at give redskaber til at håndtere risiko, identificere disruption, foretage sårbarhedsanalyser, udvikle contingency planer og opsætte en intern monitorerende funktion, der samlet set kan minimere tab af indtrufne hændelser. Kurset henvender sig til direktører, ledere, forretningsudviklere og øvrige med strategisk ansvar.


Generation Y og det digitale landskab

Nyt kursus

Kurset henvender sig til alle, der ønsker et indblik i digitale kommunikationsplatforme og særligt Generation Y’s brug af disse. Som deltager får du værktøjer, der sætter dig i stand til at kommunikere effektivt med denne målgruppe, hvad enten der er tale om intern eller ekstern kommunikation, og om formålet er salg, mobilisering eller anden oplysende kommunikation.


After Hours arrangement

- om Innovation & Ledelse, 12. april kl. 16.00-18.00

Du kan stadig nå at tilmelde dig After Hours-arrangementet i april, hvor vi blandt andet har inviteret vinder af innovationsprisen Red Herring’s Top 100 Europe Award 2011 til at holde tale. Vinderen er den svenske cleantech-virksomhed Plantagon International, og CEO Hans Hassle vil fortælle om virksomhedens særlige Adhocracy mind set.

Programmet bliver offentliggjort fredag 30. marts på Instituttets website.


SCENARIO update

SCENARIO 03:2012 udkommer 18. april, og vi glæder os til at præsentere et magasin fyldt med drama, radikale holdninger, alternative økonomier og strategisk pop-kultur.

Der er lagt en teaser op på scenariomagazine.com, hvor der også ligger flere frie artikler - blandt andet fra vores seneste mad-magasin, SCENARIO 02:2012. Du kan også tegne et abonnement privat eller til din virksomhed på sitet.


Tip en ven

Facebook Like Button

Tweet Button

Nye kurser: Generation Y og det digitale landskab & What if scenarier | Arrangement om Innovation & Ledelse 12. april | SCENARIO teaser


Annoncér i SCENARIO

Vil du annoncere i vores prisvindende magasin SCENARIO? Læs mere her.

 

 

 

 


Kommende kurser

Kickstart din kreativitet
11. april 2012, Kbh

Scenarieplanlægning for forretningsudviklere
25. april 2012, Kbh

What if scenarier
30. maj 2012, Kbh

 

 

 

 

 

Bliv rustet til fremtiden

Oplev Instituttets foredragskatalog og kursuskatalog.

Instituttet for Fremtidsforskning

Vi er en privat non-profit virksomhed, der hjælper private og offentlige virksomheder og organisationer med at navigere i nutiden og skabe deres ønskelige fremtid.

Vi udbyder kurser, holder foredrag og udgiver magasinet SCENARIO. Vores medlemmer modtager medlems­rapporter og tilbydes After Hours Møder.

Instituttet for Fremtidsforskning, Nørre Farimagsgade 65, 1364 København K,
telefon +45 3311 7176 | fax +45 3332 7766 | mail iff@iff.dk | web www.iff.dk

Du modtager dette nyhedsbrev på adressen [email address suppressed] fordi du har tilmeldt dig på www.iff.dk, eller fordi du er medlem af Instituttet for Fremtidsforskning. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du nemt afmelde dig.