? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Her på forlaget ARONSEN byder vi første efterårsdag velkommen, men håber selvfølgelig at solen bliver hos os lidt endnu. Månedens bog i September MÆT PÅ BUDGET byder på skønne opskrifter og tips til at begrænse madspild. Og så har vi nye, spændende udgivelser i denne måned.

Hr

Månedens bog i september handler om mad der smager!

Inline

Den perfekte bog til studerende, men er også til dig, der gerne vil spare, uden at det behøver være på bekostning af madens gode smag og kvalitet

Mæt på budget indeholder tips og tricks til for eksempel sæsonens råvarer, opbevaring og optøning af dine egne “færdig-retter”, samt en række lækre lavbudgetopskrifter med udgangspunkt i bæredygtige og friske ingredienser, så du altid får det bedste for det mindste, når du handler.

Sebastian Randrup gør op med madspild og hjælper dig med at udnytte rester og råvarer fuldt ud.

Mæt på budget koster normalt 169,95,- men kan i hele september måned fås for 49,95,- inkl. fri fragt. Læs mere om månedens bog HER

 

Hr

Tilbud på udvalgte fagbøger i aronsens webshop!

Inline

Gå ikke glip af Katerina Pitzners nye bog Sjælens begær - Kærlighed mellem soul mates.

D. 12. september udkommer Katerina Pitzners første bog på forlaget ARONSEN og går du ind på vores webshop, vil du allerede nu kunne bestille den til en favorabel pris: 149,95 kr

I Sjælens begær fortæller Katerina Pitzner om sine egne kærligheds- og sjælspartnere, om hendes egne op- og nedture med den til tider svære kærlighed, og hvad de forskellige relationer og hjertesorger har lært hende.


Katerina Pitzner er i offentligheden kendt som diamanthandler. Hun er foredragsholder og har optrådt på DR1, TV2 og TV3. Derudover er hun tilknyttet Børsen og The Huffington Post. Hun er mor til fire.

Læs mere om Sjælens begær og de andre fine tilbud på ARONSENs hjemmeside via linket HER

Hr

kommende udgivelser: lev mere - kæmp mindre - ayurvedisk livsstil i norden

Inline

Maria Juhls bog Lev mere, kæmp mindre - Ayurvedisk livsstil i Norden, udfordrer dine fastgroede vaner og tankemønstre og lærer dig at mærke og sanse mere.

Forfatter, læge og rollemodel inden for holistisk sundhed, Deepak Chopra, skriver følgende:

“Maria Juhls bog Lev Mere - Kæmp Mindre vil dybest
set uddanne dig til at opnå varig sundhed, livsenergi, balance og glæde! ... Lær, hvilke strategier du kan bruge til at balancere krop, sind og sjæl, og få udfordret de normale begrænsninger vedrørende sundhed, alder og velvære. Ydre glæde er en refleksion af indre glæde, og sundhed er et biprodukt af oplysning og bevidsthed. Med denne bog står Maria i spidsen for en bevægelse af holistisk healing, sundhed, velvære og højere bevidsthed.” 

Maria Juhl er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien. Derudover er hun medstifter af Dyssekilde Yogacenter, været fast skribent hos Fit Living, Liv & Sjæl og Chri Chri og har en tillægsuddannelse som Life & Business coach hos Manning Inspire.

Læs mere om Lev Mere - Kæmp Mindre HER