Facebook icon Twitter icon Forward icon

MAJ 2013

Workshop med verdens førende eksperter i Innovation management og co-creation

Instituttet for Fremtidsforskning udbyder i samarbejde med Roskilde Festival og CBS en workshoprække med tre af verdens førende eksperter i co-creation og innovation mangement. Få konkrete værktøjer til at booste problemløsning og innovationskapaciteten i din organisation. Hør hvorfor en ny tilgang til innovation er nødvendig i fremtiden og få viden og indsigt i hvordan Roskilde Festival arbejder med innovation og strategi overvejende baseret på frivillig arbejdskraft.

Læs mere om workshoppen

Ny medlemspublikation: The future belongs to the city

Fremtidens by bliver smart. Store tekniske revolutioner er på vej. Bilerne bliver mere intelligente og ultimativt selvkørende. Rapporten stiller skarpt på de konsekvenser, dette vil have for infrastruktur, bosætningsmønstre, ejendomsmarkedet, arbejdsliv, detailhandel, logistik, kommuner, samfundsøkonomi på kort så vel som langt sigt. Kommer dit hus til at falde i værdi eller vil din bedrifts value proposition blive ramt? Startskuddet er gået. Læs mere om en fremtid, der er tættere på end du tror.

Se medforfatter Martin Kruse tale om emnet her (DR2)

Læs en teaser her

Bestil et foredrag om Fremtiden tilhører byen

Læs medlemspublikationen her (kræver login)

EUROCONSTRUCT: Konference i København 13.-14. juni 2013

Euroconstruct leverer som sædvanlig veldokumenterede analyser og prognoser for europæisk byggeri 2013-2015 (19 lande i Vest- og Centraleuropa), suppleret med special-indlæg om bl.a. Future Cities & Profitable Projects og Byggeri i Latinamerika. Konferencen, som bliver afholdt på det nyrenoverede D'Angleterre, giver en god lejlighed til networking på hjemmebane med bygge- og finansinteresserede fra store dele af Europa. Blandt oplægsholderne er blandt andet cheføkonom Peter de Keyzer og Research Coordinator Andrea Kunnert fra WIFO.

Alle deltagere modtager Euroconstruct Summary Report med det store overblik og betydelig talmæssig dokumentation for bygge- og anlægsprognoserne i de 19 Euroconstruct-lande. Euroconstruct Country Report (optional) indeholder 19 landekapitler med mere dybtgående analyser af udviklingen i hvert af de enkelte lande. Tilsammen rummer de to rapporter en guldgrube af informationer for alle med interesse for europæisk byggeri og anlægsvirksomhed de næste år.

Se mere om program og tilmelding på euroconstruct.dk

CIFS Executive Copenhagen

Instituttet for Fremtidsforskning inviterer d. 28. maj til CIFS Executive i København.

Arrangementet fokuserer på temaet i Instituttets seneste medlemsrapport: The Future Belongs to the City - der ser nærmere på, hvordan intelligente biler vil revolutionere fremtidens trafik, infrastruktur, bosætningsmønstre, ejendomsmarked, arbejdsliv, detailhandel, logistik, kommuner, samfundsøkonomi ved bl.a. at mindske kødannelse og sænke trafikkens miljømæssige påvirkning.

Arrangementet vil foregå på Tesla Motors i Bredgade, hvor få heldige kan få muligheden for at prøvekøre en Teslabil.

Mødet er et 'by invitation only' arrangement - kontakt Henrik Persson for mere information.

Rebuild 21 - deltag med rabat

I år sætter Rebuild21 konferencen (22.-23. maj) fokus på The New Nordic Way. Hvordan skaber vi i Norden profitable bæredygtige løsninger, som vi kan leve af i fremtiden?

Ansatte i Instituttet for Fremtidsforsknings medlemsvirksomheder – og abonnenter på magasinet SCENARIO – får 20% rabat på konferencens pris. Oplys rabatkoden 'IFF', når du tilmelder dig her: vælg 'Register' > 'Partner' og oplys 'IFF' under 'Partner Organization'-feltet.

Læs også partner invitationen her

CIFSLive på Facebook

Like vores nye Facebookside, hvor vi løbende poster relevante videoer, links, debatterer og giver dig et billede af Instituttets verden.

Cifslive på Facebook