Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Gratis met het nachtnet nu zaterdag

Film, theater, dans, muziek,… in Gent vind je altijd wel een reden om te gaan stappen. Na zo’n lekkere hap cultuur kan je ook zonder zorgen veilig weer naar huis met de De Koninck Uitbussen van het Gentse nachtnet.

Met de bon nu morgen in De Gentenaar, rijden jij en 3 vrienden zaterdagnacht helemaal GRATIS. Bovendien krijg je dan op de Uitbus een bon voor een GRATIS 4-clip De Koninck. Zo kan je ook later nog met je vrienden nagenieten.

Gratis pendelbussen tijdens Ronde van Vlaanderen

Tijdens Milaan – San Remo namen de renners de bus, maar nu zondag is het aan jullie. Als je zonder veel moeite de arbeiders van de weg wilt zien op de kasseien van de Kwaremont, ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij de provincie Oost-Vlaanderen rijden gratis pendelbussen vanaf de parkings, de stations van Oudenaarde en Ronse en verschillende andere opstappunten naar de Kwaremont.

Een muisklik en u bent mee.

De Lijnwinkel komt naar u toe

De Lijn Oost-Vlaanderen gaat ver om dicht bij jou te zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is de Mobiele Lijnwinkel die naar je toe komt. Je vindt er alle info over het openbaar vervoer in uw streek. Bovendien kan je er het vervoerbewijs kopen dat het beste bij je reisgewoontes past.
De Mobiele Lijnwinkel houdt halt in:
Oudenaarde – Eeklo – Zottegem – UZ Gent

Bekijk snel alle precieze locaties en openingsuren.

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.

Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.