Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Onderbreking lijn 6 door werken aan Meulestedebrug

Op maandag 24 februari 2014 start Waterwegen en Zeekanaal NV met de dringende herstellingswerken aan de Meulestedebrug in Gent. Tijdens de werken, die ongeveer 14 dagen zullen duren, kan er geen verkeer (ook geen bussen, fietsers en voetgangers) meer over de brug. Na de werken wordt de huidige tonnagebeperking opgeheven. Hierdoor zal buslijn 6 tijdelijk onderbroken worden.
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.

Vooraan instappen op de bus

Op alle bussen moet u vooraan instappen. Zo verhoogt u uw comfort en veiligheid. Wie het niet doet, riskeert een boete van minstens 75 euro.
Rolstoelgebruikers en mensen met een kinderwagen raden we aan om aan de achterste deur in te stappen. Zo blijft de doorgang vrij. Dat is gemakkelijker voor de reizigers die in- of uitstappen. En het is ook veiliger voor iedereen.
Lees er meer over.

Koop uw sms-ticket voordat u instapt in bus of tram

Proficiat: in 2013 hebben we een recordaantal reizigers gecontroleerd en minder PV’s moeten uitschrijven voor zwartrijden. Het aantal zwartrijders lag op het laagste niveau sinds 2008: 97,5 % van de reizigers had correct betaald.
Om zwartrijden verder te ontmoedigen, gaan we in 2014 regelmatig sms-tickets met vertraging afleveren en nóg meer controleren.

Ontdek in de knotsgekke filmpjes waarom het soms even duurt voor u een sms-ticket ontvangt.

Infoavond Heraanleg De Pintelaan

De werken voor de nieuwe tramverbinding naar het UZ zijn gestart: op 17 februari begon Synductis met het vernieuwen van de nutsleidingen. In augustus wordt er dan gestart met de heraanleg van de De Pintelaan en het doortrekken van tramlijn 4 tot aan de nieuwe hoofdingang van het UZ. Om buurtbewoners en aangelanden te informeren over de impact van de werken, organiseren De Lijn en de stad Gent een infoavond op 11 maart 2014. Ook u bent welkom.
Een muisklik en u bent mee.

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.