Hoeveel kost een liter warm water werkelijk? – Bespaar energie als mede-eigenaar – Zo help je een stroomtekort te voorkomen Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Warm water tot elke prijs?

Douche of bad? Wat je ook verkiest, in de kosten voor 1 liter warm water zit nooit de prijs van het water alleen. Alles hangt af van hoe je dat verwarmt en welke energie je daarvoor gebruikt: zon, gas of elektriciteit.

Hoeveel kost een liter warm water werkelijk?

Bespaar energie als mede-eigenaar

Energiebesparende investeringen zijn een pak moeilijker als je niet de enige eigenaar van het gebouw bent. Wie is voor en wie is tegen? Welke werken mogen, en vooral: wie betaalt wat? Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel, want er zijn heel wat interessante opties.

Ontdek de energiebesparingstips voor mede-eigenaars

De ideale thermostaatinstellingen

Zuinig verwarmen begint in de eerste plaats met een energiezuinige verwarmingsketel. Maar hoe je die ketel dan gebruikt, is minstens even belangrijk! Hoog tijd dus om de thermostaat eindelijk eens correct in te stellen. 

Hoe moet ik mijn thermostaat instellen?

Stroomtekort? Zo help je het mee voorkomen

Voorlopig is het nog koffiedik kijken of er deze winter energieschaarste zal zijn. Afschakeling of niet, met enkele eenvoudige tips & tricks leer je nu al hoe jij je stroomverbruik doet dalen zonder comfortverlies!

Zo beperk je je elektriciteitsverbruik

Energids.be herfstnummer is er!

Het nieuwe Energids.be is zopas verschenen. Inwoners van Brussel krijgen ons magazine boordevol energieweetjes sowieso in de bus. Ben jij daar niet bij, maar wel benieuwd wat er zoal instaat? 

Lees het magazine online

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit