Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Gratis en veilig het nieuwe jaar in met onze feestbussen

Begin 2013 in stijl! Met een leuk feestje of een uitstap met vrienden en familie. En zorgeloos, want de chauffeurs van De Lijn brengen u op oudejaarsavond veilig naar uw feestje en weer naar huis.

In Oost-Vlaanderen reist u opnieuw gratis mee dankzij het provinciebestuur.

Voor sommige party’s kunt u zelfs vrijkaarten winnen door deel te nemen aan de wedstrijden. Hou ook de Facebookpagina’s van de party’s zelf in de gaten, ook daar worden dankzij De Lijn vrijkaarten verloot.

Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.

Gratis vervoer op oudejaarsnacht dankzij het provinciebestuur

Gent lanceert CityCard voor all-in beleving

Sinds gisteren heeft de stad Gent een heuse CityCard. Dit is een voordelige all-in toegangskaart tot alle belangrijke monumenten, musea én topattracties van Gent. Ze geeft ook toegang tot een boottochtje én geldt als vervoerbewijs op alle stadsbussen en –trams van De Lijn!

Er zijn 2 types kaarten: één geldig voor 48u en één voor 72u.

Lees er meer over

Gratis schaatsen op Winterdroom

Van 31 december 2012 tot en met 4 januari 2013 kunt u gratis schaatsen als u een geldig vervoerbewijs (ook abonnementen) van De Lijn kunt tonen aan de kassa van de schaatspiste.
In tegenstelling tot voorgaande jaren kunt u dit jaar NIET gratis mee met De Lijn op vertoon van het Winterdroom schaatsticket. Dus op bus en tram gelden de normale tarieven.

Bekijk hier hoe je er geraakt.

Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.