Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn
Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Donderdag 22 december: dienstverlening verstoord

Door een algemene vakbondsactie zal de dienstverlening op donderdag 22 december ernstig verstoord zijn in heel Vlaanderen. De meest recente informatie over de gevolgen voor de dienstverlening vindt u donderdag vanaf ‘s morgens 6 uur op www.delijn.be, of u kan bellen naar De LijnInfo 070 220 200. Een overzicht van welke Lijnwinkels open zijn, vindt u ook terug op delijn.be.Gratis schaatsen dankzij De Lijn

Nog tot 8 januari kunt u schaatsen op de grote ijspiste van Winterdroom. Wie op voorhand zijn schaatsticket koopt via www.winterdroom.be kan op vertoon van dit ticket gratis heen en terug met De Lijn vanuit gans Oost-Vlaanderen. Van 29 december 2011 tot en met 2 januari 2012 kunt u niet alleen gratis met De Lijn erheen maar kunt u ook gratis schaatsen.   
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.

Facebook Like ButtonGratis Feestbussen op oudejaarsnacht

Feestvierders kunnen tijdens oudejaarsnacht opnieuw in heel Oost-Vlaanderen gratis reizen met de Feestbussen. De Provincie Oost-Vlaanderen betaalt die nacht alle extra inzet van De Lijn Oost-Vlaanderen.
Meer info vindt u online, in de speciale oudejaarsfolder en in de Lijnwinkels.
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.

Facebook Like ButtonOp zoek naar een originele wenskaart?

Stuur je vrienden, familie, kennissen, … dit jaar een originele wenskaart. In de Lijnwinkels kan je nu kiezen tussen twee wenskaarten. Binnenin de wenskaart zitten twee gratis biljetten (korte afstand) voor tram en/of bus. Het hele pakket (envelop, wenskaarten en biljetten) kost slechts 2,40 euro.
Lees er meer over.                                

Facebook Like Button

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.Line

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom