NATURE AQUARIUM / AQUASCAPING
NÖVÉNYES AKVÁRIUMOK
Hírek, újdonságok egy csokorban kezdőknek és haladóknak, nektek, a hobbi szerelmeseinek.
 
Hungarian Aquascaping Contest
Green Aqua in English: www.greenaqua.com
 
SZÁLLÍTMÁNY BEÉRKEZÉSEK

Aqua Design Amano

Nemrég érkeztek meg a JBL és Dennerle kerti tavi termékei - a leggyakrabban használt tavi termékekből kínálunk most több, korábban még nem látott újdonságot. A májusi hónapot pedig egy bőséges dekorációs szállítmány nyitotta. Az új ADA szállítmányunk japánból már hajón van, várhatóan a nyár közepére érkezik meg. Ezzel egyidőben Seachem termékek is érkeznek majd az amerikai kontinensről, az európai nagyobb szállítmányaink pedig folyamatosak egész nyáron.

 
AND ADA - új ajándéktárgyak a japán márka szerelmeseinek
10 ezer forint feletti vásárlás esetén májusban 5% kedvezmény a netes vásárlásoknál a kupon segítségével
 
GREEN AQUA MICRO ÉS MACRO NÖVÉNYTÁPOK
Az év második felében új csomagolást kap a legkedveltebb növénytápunk. A modernebb külső mellett néhány fejlesztést is végzünk az eredeti receptúrán az utóbbi évek visszajelzései alapján. Az új növénytáp mellé több más saját újdonság is érkezik majd.
Green Aqua Micro és Macro növénytápok
ADA Do!aqua egyenes csipesz
 
AKVAKERTÉSZ MAGAZIN
Hírek, újdonságok, tájékoztató anyagok - a Green Aqua tartalmi oldalain átfogó tudásbázis épül! Inspirálódj a növényes akváriumokról készült lélegzetelállító fényképekből és videókból. Készülj velünk a hazai és nemzetközi akvakertész versenyekre. Ismerd meg akvarisztika alapjait, vagy merülj el a mélyvízben. Folyamatosan bővülő és frissülő tartalom. Akvakertész magazin - az online kézikönyv.
 
Akváriumi növények rendelése
 
HARAPNIVALÓAN FRISS VÍZINÖVÉNYEK HETENTE!

A német Dennerle-, és a dán Tropica vízinövény-kertészetekből, de a Green Aqua saját laboratóriumaiból is heti rendszerességgel érkeznek a friss növények hozzánk. A rendelések a hét közepéig érkeznek be hozzánk, ezért ha nagyobb ültetésbe kezdenél vagy ritkább növényekre vágysz, érdemes minden hét vasárnapjáig leadnod a rendelésed. A növények így frissen, a lehető legjobb állapotban kerülnek majd hozzád, úgy, ahogy a kertészetből kapjuk őket. A házhozszállításokat érdemes még a nagy meleg beköszönte előtt megejteni, mert a fagyokhoz hasonlóan a kánikula is rossz hatással lehet a szállítás közben a növényekre. A légkondicionált boltunkban természetesen a legmelegebb napokon is tudsz majd vásárolni növényeket.

 

Most ismerkedsz a növényes akvarisztikával? Érdemes átböngészned a növényválasztási tájékoztatónkat. Nem találsz egy terméket? Az oldalunkon többféle szűrési feltétel alapján kereshetsz a vásárlás előtt.

VÁSÁRLÁS
 
 
Tengeri akváriumok
 
TENGERI AKVÁRIUMOK
Legújabb hobbink a tengeri akvarisztika. Ezt a Dennerle gyári szettjei kapcsán próbáltuk ki, és közel egyéves használat után kijelenthetjük, hogy a rendszer stabilan üzemeltethető, heti 1/3 vízcserével.
BŐVEBBEN
 
 
Kerti tó, kerti tavi termékek
 
KERTI TÓ

A Dennerle, JBL és EHEIM kerti tavi termékek most már boltunkban is elérhetőek: tavi vízkezelők, kondícionálók, algaírtók, prémium eleségek, UV szűrők, levegőztetők, víztesztek, tavi szűrők és szivattyúk.

TERMÉKEK
 
 
Seachem Flourish Excel - 250ml
Seachem Flourish Excel - 250ml
1.990 Ft
VÁSÁRLÁS
 
Garnéla wellnesscsomag 10% kedvezménnyel
Garnéla wellnesscsomag 10% kedvezménnyel
8.451 Ft
VÁSÁRLÁS
 
ADA Aqua Soil Amazonia - növénytalaj - 9 liter
ADA Aqua Soil Amazonia - növénytalaj - 9 liter
9.900 Ft
VÁSÁRLÁS
 
Seachem Flourish Glue - pillanatragasztó mohákhoz - 2x4 g
Seachem Flourish Glue - ragasztó mohákhoz - 2x4g
2.390 Ft
VÁSÁRLÁS
 
Dennerle Bucephalandra spec. 'Wavy Leaf'
Dennerle Bucephalandra
spec. 'Wavy Leaf'
2.100 Ft
VÁSÁRLÁS
 
Seachem Matrix - Biológiai szűrőanyag - 2 liter
Seachem Matrix - Biológiai szűrőanyag - 2 liter
8.290 Ft
VÁSÁRLÁS
 
 
AKVÁRIUM-ÉPÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
 
AKVÁRIUM-ÉPÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

A növényes akvárium elméleti alapjainak ismertetése után most egy 60 literes akvárium építését mutatjuk be - lépésről lépésre. Az építési folyamatot követően az akvárium életét is nyomon követjük - fényképekkel.

TOVÁBB
 
 
Az akvárium fotózása
 
 
IAPLC2016 Contest - nevezz te is!
 
 
GLS Házhozszállítás
 
ADA
 
Dennerle
 
SEACHEM
 
 
GREEN AQUA - BOLT ÉS BEMUTATÓTEREM

A Green Aqua (2009-es indulása óta) a növényes akváriumok specialistája. Kínálatunkban minden megtalálható, ami egy sikeres növényes akvárium telepítéséhez- és üzemeltetéséhez szükséges. A Green Aqua a japán Aqua Design Amano, a német Dennerle és az amerikai Seachem hazai képviselete, a Nature Aquarium stílus magyarországi promótere. Látogass el hozzánk, hogy élőben is megmutathassuk ezt a gyönyörű víz alatti világot. A világszinten ismert bemutatótermünkben 22 akváriummal várjuk vásárlóinkat.

 

 

Cím: 2045 Törökbálint, Kastély utca 88. Telefon: 06-23-232199. Email: info@greenaqua.hu

 
 
© 2016 Green Aqua Kft. Minden jog fenntartva.
Leiratkozás a hírlevélről