Tramverlenging UZ - Heraanleg De Pintelaan

Nieuwsbrief dd. 9 maart 2015

 
 

Beste bewoner

Via deze weg informeren wij u graag over de afwerking van de Corneel Heymanslaan. Tijdens de wintermaanden was het te koud om de toplaag in asfalt aan te brengen. Daarom gebeurt de afwerking op 20 maart en op 1 april 2015 tussen 7 uur en 17 uur .

 
Afsluiting corneel heymanslaan
 
 

De Corneel Heymanslaan (kant Ottergemsesteenweg) wordt verder afgewerkt:

  • op vrijdag 20 maart wordt het fietspad geasfalteerd.
  • op woensdag 1 april wordt de toplaag op de rijbaan aangebracht.

De data zijn afhankelijk van weersomstandigheden: bij te koude temperaturen of (te hevige) regen gaan de werken niet door.

Deze werken hebben gevolgen voor de bereikbaarheid.

Voor voetgangers en (brom)fietsers:
 

Op vrijdag 20 maart en 1 april 2015 is het voet- en fietspad in de Corneel Heymanslaan (kant Ottergemsesteenweg) niet toegankelijk. U kunt gebruik maken van het voet- en fietspad aan de andere kant van de straat.

Voor automobilisten:
 

Op dinsdag 20 maart en op woensdag 1 april tussen 7 en 17 uur is de Corneel Heymanslaan (van de Ottergemsesteenweg richting Fritz De Beulestraat) niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer en mag er niet geparkeerd worden.

 
Bereikbaarheid handelaars
 
 

Op vrijdag 20 maart en woensdag 1 april zal Q8 uitzonderlijk niet bereikbaar zijn tussen 7 uur en 17 uur. Dreambaby, Aldi en Wassalon blijven bereikbaar via de Harelbekestraat. Strobbe blijft bereikbaar via de Frank Baurstraat.

Alle andere handelaars blijven tijdens deze werken bereikbaar.

Klik hier voor alle informatie over de werken.