Visa brevet i webbläsare
Nya och större konferenslokaler samt förbättrad teknik

Fullt hus hela året är målsättningen för Gullmarsstrand som nu inviger sina nya och renoverade konferenslokaler varav den största lokalen tar upp till 200 personer.

Målsättningen är att möta framtida både svenska och internationella konkurrens med ökad attraktion och tillgänglighet. Med absolut topputrustade mötes- och konferensrum, måltider på lokala råvaror som är energikickar och en skärgårdsmiljö med vattennära njutningar, som är svårslagna.

Estetik och effektivitet hänger alltid ihop på Gullmarsstrand. Arkitektkontor i denna förändringsprocess är internationellt uppmärksammade och belönade Claesson Koivisto Rune som svarar för att Gullmarsstrand nu fått 450 kvm nya sköna ytor såväl inom- som utomhus. Uppdraget omfatttar en helt ny konferenslokal samt en befintlig lokal som nu växer vidare mot havet och kan ta upp till 200 personer. Den tekniska utrustningen har uppdaterats för att motsvara mycket högt ställda krav. Den tidigare Studion har blivit Biblioteket, en behaglig bokmiljö med inriktning på avkoppling, samvaro och kanske en stunds läsning. Vi har även byggt om utomhusmiljön dvs våra bryggor, både höjt dem för att mäta framtida vattennivåer men också ytterligare skapat ytor för socialt umgänge.

 

Vill du avsluta din prenumeration på detta nyhetsbrev? Klicka här