Hvordan du opnår succes på messen

Ser denne mail ikke godt ud i dit mailprogram? Se den i din browser

 

Hvorfor står alle ved Talgøs messestand?


Det gør de fordi, at Talgø har taget messeoplevelsen til et nyt niveau...

Brugerinvolvering og præsentation af genialiteten i deres produkt i én og samme løsning - en customizer. 

Ta' med Talgø på messe - start med at se deres fede introfilm om customizeren >
Når virkeligheden overgår drømmene


“Jeg må bare uttrykke nok en gang hvor superfornøyde vi er med det dere har presentert så langt!!!" 
 

Sådan indleder Talgø deres mail til os, da vi har præsenteret dem for den light-version af customizeren, som skal danne grundlaget for deres messestand til Bygg Reis Deg-messen i Lillestrøm i Norge. 


Marketingchef i Talgø, Heid Snekvik fortsætter: 

 

"Vi fikk nesten gåsehud når Kim presenterte for oss i dag – store glis bredte seg rundt bordet og det var tomler opp oss imellom.  Vi synes det er så utrolig bra, og faktisk foran det vi forventet!

 

Når vi går i gang med et så stort prosjekt som koster så mange penger og du ikke har annet enn usikkerhet foran deg, er det en ubeskrivelig deilig følelse å se målstreken foran seg og kjenne på at dette blir et produkt vi virkelig kan være stolte av og stå inne for.

Alle er samstemte: Wow!! ”
Gør som Talgø


Talgø har udviklet et havestue- og skursystem, hvor man frit kan sammensætte sin helt egen, skræddersyede løsning, fordi alt er bygget op i moduler i fastlagte dimensioner. 

 

Det er super anvendeligt, men meget svært at sælge, da kunderne må forestille sig den endelige løsning ud fra billeder af delelementer. 

 

Hvad gør man så? Man laver en customizer!

 

Selve customizeren lanceres i 2018, men Talgø tiltrak et stort publikum med tre esser i ærmet: En lightversion af customizeren, en præsentationsvideo og en stand der på alle måder fremstår tillokkende.


 3 skarpe til messen


Selvom der ikke findes en opskrift på messesucces, serverer vi her tre ingredienser, der kan tiltrække og holde på dit messepublikum. Bon appetit!

 

 

Se ud af noget!

Førsteindtrykket er knald eller fald. Hvis du har lagt dig i selen, så giver det bonus - hver gang. Hos Talgø er det råmaterialet, certificeret kvalitetstræ, der er i fokus - alt er derfor opbygget i træ og præsenterer deres sortiment. Tag udgangspunkt i kernen af dit produkt og skalér det op. 

 

 

Sig det med video!

 

Video er perfekt til at gøre den lange fortælling kort. Og det er et faktum, at vi drages af levende billeder. 

 

Så pak dit brand, dit produkt og dine informationer ind i en film af høj kvalitet.

 

Talgø har brugt en kombination af realfilm og 3D til at præsentere deres banebrydende customizer. Videoen er spækket med hyggestemning fra start til slut, men seeren får stadig alle de nødvendige informationer – uden det føles som om de bliver bombarderet med budskaber. Smart!

 

Involvér og imponér med et interaktivt 'legetøj'

 

Hvis det er sjovt at bruge, så bliver vi hængende. Hvis vi bliver hængende, så husker vi det. Hvis vi husker det, så sælger du. 

 

Det er ret simpelt og ret genialt. Talgø har ikke engang en færdig customizer, men de kender værdien af deres customizer, og hvad interaktivitet på en messe kan føre med sig. Frem med en lightversion og bum - alle står ved deres stand. 

 

Måske er customizing vejen for dig? Eller hvad med et spil, der tager udgangspunkt i dit produkt? VR-oplevelser er også et trækplaster af de helt store - for slet ikke at tale om AR og 4D-oplevelser. Gør som Talgø og involvér dit publikum. 

 

Blikfang på messen?

Ring til Rune på 24 27 95 59 eller book et møde her >

Kender du én, der skal på messe? Videresend denne mail >

Ønsker du ikke at modtage flere nyhedsbreve, kan du afmelde her >