Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Extra voordelig naar Biolicious met De Lijn

Reis je vaak met De Lijn? Grijp dan nu een Biolicious-flyer op een van onze voertuigen en vind jouw unieke kortingscode. Gebruik deze code bij de aankoop van je toegangsticket op  www.bio-licious.be en ontvang 2 euro korting! Bovendien reis je met dit toegangsticket gratis heen en terug met De Lijn. Voorwaarden toegangsticket.

Ontdek een wereld vol bio-, eco-, natuurlijke, duurzame en groene producten in het ICC Gent op zondag 26 april 2015. 

 

Biolicious

Gratis duo-dagpas voor Erfgoeddag

Op zondag 26 april is het voor de 15e keer Erfgoeddag. In heel Vlaanderen en Brussel programmeren verschillende erfgoedorganisaties gratis activiteiten voor het hele gezin. 

Doorkruis het Vlaamse land zonder zorgen en scheur die gratis duo-pas uit de Erfgoeddagkrant. De Lijn vervoert je de hele dag gratis naar tal van activiteiten.

Lees hier waar je de Erfgoeddagkrant kan verkrijgen.

 

ERF! Thema Erfgoeddag

De Lijn begeleidt je naar REVA

Reva, een informatiebeurs voor mensen met een beperking, vindt plaats van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 april van 10 tot 18 uur in Flanders Expo in Gent.

De Lijn brengt je vlot en veilig van Gent Sint-Pietersstation naar de expohallen met tram 1. Met inzet van lagevloertrams en assistentie aan op- en afstaphaltes reis je comfortabel van en naar de beurs. 

Alle info over bereikbaarheid van REVA vind je hier.

 

REVA Kom met De Lijn

En avant, marche! met NTGent en De Lijn

In de wereld van de fanfare vinden de meest uiteenlopende individuen een plek en worden regels en tradities overgedragen van generatie op generatie. Vier acteurs, zeven muzikanten en een plaatselijke harmonie of fanfare vormen een minimaatschappij met muziek als verbindende kracht. De voorstelling En avant, marche! loopt van 22 april tot 9 mei.

Op vertoon van je NTGent-ticket, reis je gratis heen en terug met De Lijn.

Meer lezen over En avant, marche!

 

NTGent combiticket De Lijn

Veilig fietsen door Limburg- en Vlaanderenstraat

Fietsers kunnen vanaf nu veilig fietsen van Gent Zuid naar het historisch centrum. In 2 maanden tijd heeft De Lijn in samenwerking met de stad Gent het wegdek van de Limburg- en Vlaanderenstraat vernieuwd. De twee straten lagen er slecht bij door een reeks putten en losliggende klinkers en zijn nu vervangen door een asfaltlaag.

Alle informatie over fietsen in Gent vind je hier.

 

fietser in Limburgstraat
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.