? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Mens det danske sommervejr rusker i træerne omkring os, kan vi glæde os over de kommende nye udgivelser og en fantastisk månedens bog. Derudover har vi på Forlaget ARONSENs hjemmeside startet sommerudsalg med et udvalg af spændende bøger.

Hr

Månedens bog og sommerudsalg!

Inline

I denne måned har vi her på ARONSEN valgt en fængende og medrivende thriller som månedens bog.

Clare Mackintosh’ anmelderroste bestseller Jeg lader dig gå er perfekt læsning, når de solrige sommerdage lader vente på sig. Kryb ind under halvtaget, og lad Mackintosh’ tage dig med på en uforudsigelig rejse.

I denne fantastiske thriller finder du hurtigt ud af, at ikke alle er, hvad de først udgiver sig for at være, og at alt kan ændres på et splitsekund. 

Jeg lader dig gå koster normalt 129,95,- men kan i hele juli fås for 49,95,- inkl. fri fragt. Læs mere om månedens bog HER

 

JULI MÅNED BYDER OGSÅ PÅ SOMMERUDSALG!

På Forlaget ARONSENs hjemmeside kan du lige nu gøre et fantastisk kup. Udsalget gælder et udvalg af både fagbøger og skønlitterære bøger, nedsat med 50% eller mere.

Så hvad enten du er til krimi-, feel-good- eller kogebøger, så skynd dig ind på vores hjemmeside og se sommerens tilbud.

Hr

Nyhed: Når skam bliver til styrke af Louise Ariesen Rams udkommer til August!

Inline

Vi er i disse dage på ARONSEN i gang med at lægge sidste hånd på en af August måneds store udgivelser.

I Når skam bliver til styrke tager Louise Ariesen Rams dig med på en rejse mod at forstå skammen i dig selv og i andre. For mange af os har skam tæt inde på livet. Følelsen af skam, kan være noget vi oplever dagligt, lige nu og her, og det kan være hændelser, der sidder dybt i os fra vores barndom og vores voksenliv.

I bogen fortæller Louise Ariesen Rams om sin egen skam og undersøger, hvad skam betyder for både børn, unge, mænd og kvinder. For når vi taler åbent om skammen kan vores skam blive til styrke!

Louise Ariesen Rams er cand.phil. i kommunikation, arbejder som par- og psyoterapeut, er uddannet yogalærer og underviser desuden i både kommunikationstræning, coaching og supervision.

Læs mere om Når Skam bliver til styrke HER

Hr

Kommer snart: Businessmor af Christine Gouchault.

Snart kommer bogen til dig, der gerne vil have et liv som selvstændig, hvor der er plads til din passion og tid til din familie.  

Bogen Businessmor giver dig redskaber og øvelser til opstartsfasen, men også til det senere forløb, når virksomheden har slået rod. Når ideen er opstået, hvad er så næste skridt mod at lykkedes? 

Gennem egne erfaringer og viden fra sine klienters historier, hjælper Christine Gouchault dig uden om alle de klassiske faldgruber, så du kan få succes med din virksomhed.  

Christine Gouchault har en mastergrad i kommunikation og reklame fra INSEEC Paris. Derudover er hun certificeret business-, life- og mastercoach, samt certificeret i diverse personprofilanalyser. I mere end 10 år har hun arbejdet med forretningsudvikling og personlig udvikling, både som leder- og teamcoach, rekrutteringskonsulent, key account manager og nu som selvstændig med Mors Business.