? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Forlaget ARONSEN har spændende nyt i februar:
Vi udgiver en ny prisvindende titel, udvider horisonten for vores sociale medier, og vi har stand på Sund Livstil-messen i Århus! 

Hr

Der er noget som ikke stemmer er ude i boghandlerne nu

Inline

Endelig udkommer vinderen af Årets Bog på Göteborg bogmesse: ARONSENS gribende nye titel, Der er noget som ikke stemmer, skrevet af prisvindende svenske forfatter Martina Haag.

Tag ikke fejl: Selvom Der er noget som ikke stemmer udkommer på valentinsdag, er det ikke den slags skilsmisseroman, der begynder med et par i krise og ender i tårevædet genforening. Tværtimod er det en stærk, ærlig historie om en kvindes kamp for at rejse sig igen efter et personligt slag, selv når det synes umuligt. Martina Haag sætter også sit helt unikke præg med den alvorlige men samtidige humoristiske tone.
 

Hr

Forlaget ARONSEN tager til Århus!

Inline

D. 3-5 marts er der Sund Livstil-messe i Århus, og naturligvis vil Forlaget ARONSEN være til stede.

Kig forbi på vores stand nr. 51, hvor forfatterne Lene Hansson (Elsk din tarm, Elsk din tarm 2), Sebastian Randrup (Mæt på budget), og Stinemaria Mollie Jensen (Sensitiv Mor) vil holde foredrag og signere bøger.
Derudover vil Sebastian Randrup, der også for nyligt har været i køkkenet hos Go' morgen Danmark d. 7 februar, lave lækker mad fra sin nye kogebog Mæt på budget på vores stand alle tre dage. Kom og få en smagsprøve på lavbudgetsretterne, og se hvor meget man kan udrette selv på et lille madbudget.

Vi glæder os til at se dig!

Hr

Nu er forlaget på Instagram!

Inline

Som du måske ved, har Forlaget ARONSEN allerede en aktiv Facebook-side. Nu kan du fremover også følge med i, hvad der sker af spændende ting på forlaget via Instagram.

Foruden de nyheder, der også normalt bliver lagt på Facebook-siden, vil du her have mulighed for at få et smugkig behind-the-scenes på de nyeste udgivelser, up-coming events og eksklusive sneak peeks, som kun vil være at finde på Instagram.

Find os her: forlaget_aronsen_dk.