U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor onze mailings. Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief Kubus

Knallend 2019 in met Kubus! 

  • We krijgen een 8.3 als waardering!
  • 8e Bigband Festival
  • Creatief smullen 65+
  • Voor jongeren: Made in Lelystad

 

We krijgen een 8.3 als waardering!

En daar zijn we erg blij mee natuurlijk!  Jij als (ouder van) onze cursist vertelt ons, via de enquête uitgezet door de Monitorgroep, dat je ons werk waardeet met een dikke acht. Hartstikke blij zijn we ermee! Vooral omdat de waardering wordt uitgesproken over onze docenten, ons lesaanbod, onze foyer en ons ondersteunend team. Kubus maakt zich sterk voor kwaliteit en gastvrijheid en dat zien onze klanten gelukkig.

Het grootste pijnpunt blijft de communicatie. Vooral wanneer zaken anders uitpakken dan je verwacht. Hoe kom je erachter hoe lang je op een wachtlijst moet staan voordat je gitaarles krijgt of drumles bijv.? We gaan ons best doen om zo concreet mogelijk antwoord te vinden op dit type vraag.

Heerlijk voor Kubus is ook dat 65 mensen mee willen denken over allerlei zaken/ activiteiten die Kubus aangaan! We gaan ze uitnodigen in een apart schrijven en hopen op dinsdag 12 februari en dinsdag 26 februari een tweetal ronde tafel gesprekken te realiseren.

8e Bigband Festival ~ 26 januari

Kubus heeft met haar paradepaardje Q Buskers alweer de achtste editie van een heerlijk Bigband Festival klaar staan! Het laatste weekend van januari strijden Bigbands afkomstig uit alle windstreken van Nederland om de eer in de theaterzaal van Kubus.

Naast onze huisband de Q-Buskers zullen de volgende bands ook optreden:

Zij worden beoordeeld door dezelfde deskundige jury die ook de afgelopen jaren de bands beoordeelde: Erik van Lier, Loet van der Lee en Sebastian Ohm.

De organisatie is dit jaar in handen van Afra Dekker & Rien de Kloet namens de Q-Buskers en Matthijs Broers namens Kubus.
Het festival begint om 12.00 uur en is de hele middag GRATIS toegankelijk voor alle muziekliefhebbers, de sfeer is informeel en je kunt in- en uitlopen wanneer je wilt!

Creatief smullen ~ 28 januari

Een geweldige activiteit in Kubus Lelystad, speciaal voor mensen van 65 jaar en ouder: Creatief Smullen. Met een lichte maaltijd en een lekker drankje geniet je van een onverwacht programma. Een charmante Kubus- gastheer of -gastvrouw zorgt ervoor dat je je als gast op je gemak voelt.

Deze stemt het verloop van de maaltijd en de programma-onderdelen af op de gasten. We hebben musici en andere creatievelingen in de wacht staan om voor de bezoekers op te treden. Soms mag je zelf deelnemen aan iets kleins: een liedje, een verhaal, wie zal het zeggen. Tijdens de maaltijd is er ook ruimte voor ontmoeting. Het programma duurt in totaal 2 uur.

Wees welkom!
Locatie: Kubus
Maandag 28 januari: 12.00 - 14.00 uur
Entree: € 7,50 per persoon incl. lichte maaltijd
Aanmelden: info@dekubuslelystad.nl

Voor jongeren: Made in Lelystad ~ 8 februari

Een unieke kans voor jongeren om te leren van andermans successen en kennis te maken met zeer verschillende toekomstmogelijkheden! Made in Lelystad heeft een mooie brochure en website gemaakt om jongeren uit de school en de luie stoel te krijgen en kennis te laten maken met creatieve ondernemers.

Kubus levert een bijdrage door de professionele opname studio van Olaf Noordanus en zijn bedrijf o2o Music een workshop te laten geven. Er is plaats voor 100 jongeren: dus meld je op tijd aan via www.lelystadcreates.nl

VRAGEN?
info@dekubuslelystad.nl
www.dekubuslelystad.nl
(0320) 22 15 24
AGENDA JANUARI

maandag 21 januari, 19.30 - 21.30 uur, Kubus
WORKSHOP PERSBERICHT SCHRIJVEN

zondag 13 januari, 14.30 - 16.30 uur, Kubus
VOORSTELLING FONZU KOKONATTSU IN 5XL + GRIJS

woensdag 23 januari, 19.00 - 20.30 uur, Kubus
SWINGENDE ZANGAVOND OLV ZANGDOCENTE SHEILA VAN DE WEERD

zaterdag 26 januari, 12.00 - 18.00 uur, Kubus
BIGBAND FESTIVAL LELYSTAD

maandag 28 januari, 12.00 - 14.00 uur, Kubus
CREATIEF SMULLEN VOOR 65+

woensdag 30 januari, 19.00 - 21.30 uur, Kubus
POPAVOND

Bekijk hier de complete Kubus agenda. 

Uit in Lelystad?

Uit in Lelystad is de culturele gids voor iedereen die erop uit wil in Lelystad.

Culturele activiteiten aanmelden? Stuur een e-mail.

DEEL DEZE NIEUWSBRIEF!
Share on Facebook Share on Twitter
Geen emails meer ontvangen? Afmelden.