Uw aarding onder de loep -Geothermie is hot – Nieuwe uurregeling dag/nachttarief in Brussel – Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Uw aarding onder de loep

Tja, de aarding...Dat is toch zo een van de elementen op het elektrisch schema, niet? Klopt, maar er is meer! Een aarding biedt namelijk bescherming tegen elektrocutie en kan dus uw leven redden. Daarom is ze in België zelfs verplicht. 

Hoe werkt een aarding en waartoe dient ze?

Condensatieketel in flatgebouw? Opgelet!

Een oude ketel die is aangesloten op een collectieve schoorsteen kunt u niet zomaar vervangen door een condensatieketel. Om het veilig te houden zijn er een aantal opgelegde voorzorgsmaatregelen. 

Mag ik mijn nieuwe condensatieketel aansluiten op een collectieve schoorsteen?

Geothermie is hot

Milieuvriendelijk, hernieuwbaar, en overal vrij beschikbaar. Maak kennis met aardwarmte of geothermie! Bij optimaal gebruik kan de techniek zelfs hele stadswijken verwarmen. De eerste resultaten van het groot Brussels boorproject Brugeo zijn alvast positief.

Verneem alles over geothermie

Uurregeling dag/nachttarief wijzigt

Vanaf 1 april geldt dezelfde uurregeling voor alle dag/nachtmeters in de 19 Brusselse gemeenten. Goed nieuws, want het nachttarief loopt voortaan overal van 22 tot 7u. Ook in het weekend en, u leest het goed, op wettelijke feestdagen!

Meer info over nieuwe uurregeling dag/nachttarief in Brussel

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit